imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kvíz! Mennyire ismered az első iPhone-t?


Egészen hihetetlen, de kvíz formátumú cikket még sosem lőttünk el az iMagazinon. Mostantól ez megváltozik, és szinte minden héten lesz egy kvíz napunk amikor felmérhetik az iMagazin olvasók a tudásukat Apple témákban. Íme az első kvízünk: Mennyire ismered az első iPhone-t.

Az első iPhone történelmi jelentőségű termék volt az Apple életében, még azok is tudják milyen volt az első iPhone, akik csak mostanában váltottak almás készülékre. Most egy 10 pontot tartalmazó kvízben igyekszünk kideríteni, hogy mennyire vagytok képben ti, kedves iMagazin olvasóink. Igyekeztünk nem túl nehéz kérdéseket választani, viszonylag könnyű 10 pontot kapni a válaszokért, de azért beiktattunk pár nehezebb kérdést is, hogy kiderüljön ki az aki tényleg mindent tud az első iPhone-ról. Google-özni lehet, de jobban örülnénk ha nem csalnátok. :)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!