imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kvíz! Mit tudsz az Apple első 10 évéről?


Újabb hét telt el, és most egy újabb kvízzel jelentkezünk a korábbi iPodos, iPades és iPhone-os változatok után. Ismét „történelemről” van szó ezúttal azonban nem egy konkrét termékkel hanem az egész Apple-lel kapcsolatban.

Az Apple már jópár évtizede jelent van a számítástechnika területén, ez idő alatt pedig rengeteg minden történt a cég háza táján, és néhány forradalmi terméket is bejelentettek. Most azt tesztelheted, mennyire vagy tisztában a cég életének korai szakaszával, vagyis az első 10 évvel. A kérdések nem könnyűek, igazi Apple-bolondnak kell lenni a tökéletes eredményhez. Hajrá!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!