imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Kvíz! WWDC16


Szinte el is feledkeztünk a kvízsorozatunkról, amit néhány hónapja indítottunk útjára. Cserébe most nem az Apple történelméről lesz szó, hanem nagyon is időszerű eseményről: a múlt heti WWDC16 nyitóelőadásról!

Idén „mindössze” két óra hosszúra nyúlt a WWDC keynote. Ez idő alatt bemutatták az új watchOS-t, tvOS-t, macOS-t és iOS-t is – szóval viszonylag pörgős előadásról beszélünk. Na de ki mennyire figyelt a részletekre? Mai kvízünkben ezekre kérdezünk rá, inkább viccesebb mint véresen komoly formában. Hajrá!

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!