imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lady Misaki, a japán fénykamion | Shot on iPhone videó


Az eddigi talán legérdekesebb Shot on iPhone reklámot dobta fel az Apple YouTube csatornájára a minap. Japán, fénylő kamionok, egy történet és persze éjszakai fényképezés iPhone-nal.

Tudtátok, hogy Japánban vagy egy olyan szubkultúra, aminek tagjai abban utaznak, hogy extrám módon díszítik fel, dakota néven hívott kamionjaikat? Én sem, de szeretek ilyen kis apró érdekességeket megtudni a világról, szóval jár a pacsi a mostani Shot on iPhone videó kiötlőinek.

A videóban Kazuya Sekino, kamionsofőr meséli el a szubkultúra és persze saját kamionja, Lady Misaki – alapvetően szomorú – történetét. Mellé érdekes, de jól passzoló vizuális megoldások, eltalált zene társul, átjön az underground hangulat. Nem is ragoznám tovább, jöjjön tehát a reklám, ami sokkal inkább egy mini dokumentumfilm:

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!