imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Látványos iPhone XS Max reklám érkezett


Az új iPhone-ok bemutatása után nem sokkal az Apple neki is indult az ilyenkor szokásos reklámhadjáratának. Ezúttal az iPhone XS Maxé a főszerep, ami mindent felnagyít, ami fontos az életben.

Új rövid videót osztott meg az Apple YouTube-csatornáján iPhone XS — Growth Spurt címmel. Az angol címnek tudomásom szerint nincsen egyszavas, jól fordítható magyar megfelelője, de egy különleges növekedési szakaszt jelent a babáknál. A growth spurt időszakában az általában 12 hónaposnál fiatalabb csecsemők hirtelen elkezdenek kicsit nyűgösebbek lenni, jóval több tejet fogyasztani, cserébe ugrásszerűen megnőnek mind hosszban, mind súlyban. Elvileg akár 24 óra leforgása alatt is számottevő lehet ez a növekedés.

Ebből pedig már valószínűleg sejthetjük azt is, hogy miről szól az Apple legújabb reklámja. A geg röviden annyiban összefoglalható, hogy minden dolog, amit az emberek lefotóznak az iPhone XS Maxszal varázsütésre óriásira nő. Legyen az macska, avokádós szendvics, corgi, süti vagy ember… Az üzenet:

Minden amit szeretsz, csak nagyobban.

A videót a legjobban talán Az út (The Road) című filmjéről ismert John Hillcoat rendezte, a zenéért pedig Confidence Man Catch My Breath című slágere felel.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!