imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Látványos videó promózza az AirPods Pro zajszűrését


Az Apple prémium fülese ezúttal egy színpompás reklámban tűnik fel, a főszerepet az eszközben dolgozó zajkioltási technológiák kapták.

Az októberben megjelent AirPods Próról korábban kimerítő teszttel jelentkeztünk, ám a kütyü a hírek kapcsán azóta is visszatérő téma, mostanában az olcsósított változatának érkezését pletykálják a taiwaniak. A Pro ugyanis a nevéhez hűen drágább alternatívát jelent a normál AirPods mellett, az egyik legfontosabb ismérve pedig az ún. „agybadugós” kivitele, ami remek zajszűrési képességeket tesz lehetővé.

A cupertinóiak éppen ezt hangsúlyozzák a legújabb reklámjukban, amelyet Mexikóvárosban forgattak. A videó egy feltehetően munkába igyekvő nő útját követi, aki folyamatosan váltogat az Aktív zajkioltás (Active Noise Cancellation) és az Átlátszóság mód (Transparency mode) között. Az előbbi egy neonfényben úszó alternatív valóságba repíti, ahol őrült módjára táncol végig a hirtelen kiürülő utcákon. A második viszont lehetővé teszi számára, hogy a zene megállítása nélkül is eljussanak hozzá a külvilág zajai.

A „Snap” (melléknévként kb. pillanatot jelent) című videó az Apple egyik leglátványosabb reklámja lett, a cyberpunkra hajazó utcák és terek elképesztően jól mutatnak. Akad néhány kifejezetten érdekes momentum is, például 0:55-nél a hirtelen átváltozó újságosstand, vagy 1:12-től a megkülönböztető fényjelzést imitáló gyalogos felüljáró. A reklámban az ausztráliai Flume The Difference című száma szól, ami természetesen az Apple Musicon is megtalálható.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!