imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

League of Legends játék érkezett iOS-re


Új játék érkezett az App Store-ba a Riot Games jóvoltából. A legendás MOBA készítői az új iOS alkalmazáshoz a League of Legends történetét vették alapul. Innen származik a neve is: Blitzcrank’s Poro Roundup. 

A játék grafikája eléggé visszafogott, a készítők próbálták ugyanis visszahozni a régi játékok hangulat világát, ahol sokkal inkább a játékélmény, mintsem a grafika volt a lényeg. Az irányítás sincs túlbonyolítva: a kép felső részét nyomva tartva felfele tudunk haladni, a kép alsó részét pedig lefelé. Az új side-scrollerben Blitzkrankkel vagyunk, és az egyik legismertebb képességét a Rakéta Markot is használni tudjuk. Ezzel kell ugyanis megmenteni a halálra rémült Porokat.

Figyelmeztetés nélkül csapok le az egyik csápommal, a vége fehéren izzik. Villámlás hatol át az első teremtményen, és hátrataszítja. Sikítása elhal, ahogy mindhárom végtagom kinyújtom, és a köztük sercegő energia perzseli a levegőt a nyalábok találkozásánál. A másik kettő futásnak ered – jól tudják, mi következik.

A játék története ugyanis a névadó állatkákról szól főként. A Porók Vel’koz elől menekülnek, Blitzkrank pedig meg akarja menteni őket. Ezért húzza be az összes Porót és rejti el őket a belső páncéljában. Később egyébként több különféle kinézetet, karaktert és tárgyat vásárolhatunk a játékban szerzett pénzből. Érdekesség egyébként, hogy a legtöbb egyéb karakter is feltűnik a játékban, vagy segítőként, vagy ellenségként.

screen1334x1334 (1)

A játék önmagában pedig nagyon jól sikerült. Személy szerint szeretem az olyan játékokat, amelyek magával ragadják az embert, aki egyszer csak azt veszi észre, hogy hirtelen elrepült az idő. Ez a játék pedig pontosan ilyen. Aki ismeri ezt az univerzumot, az nagyjából tudja, hogy a játék során mi fog következni, de még így is zseniális szórakozást nyújt. Igazából nem tudom, hogy a Porók, az egyszerű játékmenet, vagy a játékot körülölelő univerzum fogja meg igazából a játékost, de valami mindenképp.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!