imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Leef iBridge Air – A tökéletes adathordozó iPhone-hoz


Kompakt, gyors és praktikus kiegészítőt kaptunk az iSTYLE-ból okos eszközökhöz, amivel extra fájlokat cipelhetünk magunkkal, ha kifogynánk a tárhelyből.

Az iPhone XS és iPhone XS Max megjelenése óta rengeteg videót készítettem az új telefonokkal. Bár az új h.265-ös kódolású fájlok ügyesen takarékoskodnak a tárhellyel, a 4K-s 60fps videókkal így is gyorsan ki lehet csúszni az alap 64 GB-os tárhelyből. Plusz az is igaz, hogy az így elkészült nagyméretű fájlok számítógépre másolása mindig fejtörést okoz. Hányszor gondoltam már arra, milyen jó is lenne mindent azonnal egy külső terhelyre menteni. Most végre itt van!

A Leef iBridge Air egy pici dobozban érkezik, a termék méretet is nagyon komapkt, könnyedén elfér zsebben vagy a táskák apró rekeszeiben. Egy útmutatót találunk mellette a dobozba, egy adatkábelt aminek egyik fele USB-A, a másik pedig USB-C. Illetve egy kellemes tapintású gumi tokot, ami védi az eszközt az ütődésektől, elfedi az USB nyílást, így nem kerül bele por, illetve csiptethető részt, így akár kulcstartóra is rakhatjuk, vagy a nyakunkba akaszthatjuk.

A Leefnek nem ez az első terméke, hiszen korábban már az első generációs iBridge is elérhető volt az iSTYLE-ban. Viszont lényegi különbség, hogy míg a korábbi megoldás Lightning csatlakozós volt, addig az Air kiadás, ahogy a neve is mutatja már teljesen vezeték nélküli. Innentől tehát nem kell kilógnia semminek se az iPhone-ból, se az iPadből. Ez szerintem sokaknak (köztük nekem is) visszatartó tényező volt eddig a vásárlástól.

A termék három egyszerű funkciót képes betölteni. Kezdeném is azzal, ami szerintem nem igazán működik, ez pedig a beépített kamera alkalmazás. Ha ezzel készítünk fotókat vagy videókat akkor az iBridge egyből szinkronizál és elmenti a képet. Ez jól hangzik a valóságban viszont nagyon lassan történik mindez, ezért szerintem nem praktikus. Ugyanakkor ha a telefonra készítünk fotókat, akkor azt pikk-pakk áthelyezhetjük az iBridge-re, ez remekül működik.

További plusz pont, hogy az alkalmazás megkérdezi, hogy a másolás után szeretnénk-e törölni ezeket a képeket a Fotók appból így nem kell azokat egyesével eltávolítani. A másolás egyébként oda-vissza működik, tehát az iBridge-ről is küldhetünk fájlokat az iPhone-nak vagy iPadnek. Ez nagyon hasznos, hiszen nem kell az eszközünket külön számítógéphez csatlakozni, majd az iTunesszal babrálni, elég csak ezt bedugni és máris szebb az életünk.

A harmadik funkció pedig a streaming lehetőség, amiben nem igazán hittem. Az iPhone és az iBridge Wi-Fin kapcsolódik, a streamelés pedig simán működik. Így simán végignézhetük egy autó vagy repülő út alatt akár 3 filmet is egymás után, akadásmentesen, élvezhető minőségben. Az aksiidőre egyébként 6 órát ír a gyártó, ami maximálisan megállja a helyét, gyors töltést viszont nem kapunk, 1-1,5 óra alatt tudjuk újra 100%-ra tornázni az aksit.

Összességében egy pofás kiegészítővel van dolgunk, az összereszerelési minőségre sem panaszkodom annak ellenére, hogy kopogós műanyag fedi az eszközt. Gyors, kompakt, és egy olyan gyártó termékéről van szó, amely már letette a névjegyét az iPhone kiegészítők piacán. A tárhely méretét tekintve az iSTYLE-ban a 32 GB-os, a 64 GB-os és a 128 GB-os méreteket tudjátok választani.

Erre tessék haladni a kínálat megtekintésért!

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!