imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A fotók kijelölésének leggyorsabb módja iPhone-on


Az fotók kiválogatása iPhone-on végeláthatatlan folyamat, az elemek kiválasztása pedig kész rémálom. Vagyis az volt, amíg rá nem jöttünk egy apró trükkre, amivel nem kell naphosszat a fotókkal babrálni.

Gyakran fotózom az iPhone-ommal, hiszen remek a kamerája, így nem kell nehéz fényképezőgépet magammal hurcolnom, ráadásul mindig nálam van. Ebből adódóan sok képet is tárolok rajta, amiket időnként muszáj jobbra-balra rakosgatnom, tovább küldenem vagy csoportosan a felhőbe mentenem.

Mindenkivel megesik hasonló, ilyenkor egyesével kell pötyörészni a fotókat, hogy hozzáadjuk a kijelöléshez. Vagy mégsem? Bár már elég régóta az iPhone bűvkörében élek, én is csak nemrég jöttem rá, hogy nem szükséges orrvérzésig pipálgatni a képeket. Egyszerűen csak nyomj a Szerkesztés gombra, majd húzd végig az ujjad azokon a fotókon, amiket ki szeretnél jelölni. Ennyire egyszerű.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!