imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A legizgalmasabb Apple-hez kapcsolódó termékek a CES-ről


Idén is megrendezésre került a Las Vegas-i Consumer Electronics Show, ahol hagyományosan rengeteg érdekes, izgalmas vagy éppen fura tech kütyüvel találkozhat az ember. Most a legérdekesebb, Apple-höz kapcsolódó eszközökből válogattunk.

Bár az Apple sohasem képviselteti magát a CES-en, mindig inkább a saját Keynote-jain keresztül jelenti be a legújabb fejlesztéseit. Ez nem jelenti azt, hogy ne lenne közvetve érintett a kütyüparádéban. A számtalan jelenlévő gyártó közül ugyanis jópáran kifejezetten Apple-termékekhez, ökoszisztémához készíti el eszközeit. Nézzük, mivel készültek idén…

Philips Hue izzók, Hue Entertainment

A méltán nagy sikerű Philips Hue hangulatizzó-család legújabb tagja a kerteket, tornácokat, bejárókat, teraszokat hódítja majd meg, ugyanis kifejezetten kültéri használatra tervezték őket. Árazás nem elérhető, de az biztos, hogy a többi Hue-hoz hasonlóan, iPhone-nal, iPaddel is vezérelhető lesz majd.

Ahogy a Hue Entertainment funkció is, aminek lényege, hogy a meglévő Hue fényeket az éppen futó játék, film, zene, stb. szerint alakítsa, igazi fényjátékot eredményezve ezzel. Később a Philips újratervezett iOS app frissítéssel és egy Hue Sync nevű Mac alkalmazással fog jelentkezni, amivel szabályozhatjuk majd a fényshow-t.

Nanoleaf fénypanelek

Maradva a világítástechnikánál, a háromszög alakú fénypaneleiről elhíresült Nanoleaf is készült pár újdonsággal. Egyrészt bemutatott egy roppant egyedi, dodekaéder alakú távirányítót. A 12 lappal rendelkező test mindegyik oldalához egy-egy előre rögzített beállítást, műveletet kapcsolhatunk – elég csak megforgatunk a testet a váltáshoz.

Ezen kívül a háromszög mellett továbbfejlesztett, négyzet alakú panelek is érkeznek. A továbbfejlesztés annyit tesz, hogy érintésérzékeny felületet kaptak, azaz könnyedén ki-be kapcsolhatjuk, állíthatjuk őket egyesével. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően pedig aszerint kapcsolódhatnak a fények, hogy merre jársz a szobában. Természetesen HomeKit támogatással mindenzt.

Kohler csap és zuhanyzó

A két gyártó egészen váratlan helyre csempészte be a HomeKitet. A Kohler Sensate nevezetű vízcsapjának Siri segítségével mondhatod meg, hogy engedjen vizet. Sőt, a mértékegységekhez is ért, elég lesz csak alátenni a lábast és megkérni, hogy töltsön bele 5 liter vizet.

A gyártó DTV+ nevezetű zuhanyrendszere is hasonlóan furcsa és menő egyben. Segítségével előre beállíthatnak a tulajdonosok különböző “élményeket”, azaz megadhatják milyen hőmérsékletű vizet, milyen zenét, fényeket és társait szeretnének épp használni. Ezután már elég lesz csak félvállról odaszólni Sirinek, hogy mennél a reggeli frissítőfürdésre, máris tudni fogja, hogy ez mit jelent.

HomeKit támogatás a Belkin Wemóhoz és vezeték nélküli töltők

A Belkin-féle javarészt okoskonnektorokból és villanykapcsolókból álló Wemo termékcsalád végre megkapta a HomeKit támogatást. Sőt, a már meglévő készülékeket is felokosíthatjuk, ehhez viszont szükség lesz a most bejelentett Wemo Bridge-re.

A cég másik nagy bejelentése új, vezeték nélküli töltők egész sorozatát takarta. Van itt minden, mint a búcsúban: álló, fekvő, színes, autóba való és még sorolhatnám. Természetesen mindegyik iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X kompatibilis.

DJI Osmo Mobile 2

Azok, akik előszeretettel videóznak mobilról, biztosan hallottak már az Osmo Mobile stabilizátorról, melyet az iSTYLE-ból is megvehettek. Ennek jelentették be most a következő generációját, amely kedvezőbb árcímkével, leegyszerűsített vezérléssel és hosszabb üzemidővel kecsegtet majd, ha forgalomba kerül.

HyperDrive 8 az 1-ben USB-C Hub

Bár csak egy Kickstarter projektről van szó, sokaknak érdekes lehet a Hyper legújabb találmánya, amely rendesen fel tudja turbózni az új MacBookok pár szem USB-C portját. Lényegében egy hubról van szó, ami tartalmaz: 4K HDMI portot, Gigabites Ethernet csatlakozást, microSD és SD olvasót, három USB-A 3.1 portot és egy további USB-C csatlakozót. Ja, meg egy szuper 7,5W-os vezeték nélküli töltőt az új iPhone-okhoz. Nem egy dizájndíjas termék, de hogy hasznos lehet, az egészen biztos.

Ha valami egyszerűbb elegánsabb megoldást keresel, akkor néz szét a webshopban, akad pár igazán pofás kiegészítő ugyanerre a feladatra.

Forrás: Macrumors

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!