imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A legjobb 15 GoPro videó


Az elmúlt években rengeteg videót rögzítettek a GoPro kamerák segítségével. Ez nem meglepő, hiszen rendkívül strapabíró és könnyen használható eszközökről beszélhetünk, amikkel roppant egyszerűen vehetjük fel életünk legkülönbözőbb élményeit. Ráadásul akár az iPhone-unk segítségével is vezérelhetjük.

Könnyűek, kicsik, vízállóak és még jó minőségű képeket is készítenek. Kell ennél több? Biztosan lesz belőlük újabb verzió, mindenesetre a jelenlegi modellek is borzasztóan szép eredményeket tudnak felmutatni. A Business Insider összegyűjtött 15 csodás videót, amit most szeretnék veletek megosztani.

1. Felix Baumgartner, amikor 39 000 méter magasról ugrott ki, és mintegy 1342,8 kilométer/órás sebességgel zuhant a föld felé. Az ugrást a Red Bull támogatta és online streaming volt az eseményről.

2. Ez a videó inkább a gyönyörű lassításokra ment rá.

3. Egy kapszulát küldtek fel 80 000 láb magasságig.

4. Inkább érdekes! A videó jól bizonyítja, a GoPro kamerák strapabíróságát.

5. Elég vicces.. Egy nő videót szeretett volna készíteni a San Francisco-i naplementéről, amikor egy sirály ellopta a kameráját :D

6. A videó magáért beszél.

7. Búváros videó. Érdemes végignézni és hallgatni a fickót.

8. Poén lehet egy ekkora bringával közlekedni.

9. Brutális kocsis ugratás Rob Dyrdektől.

10. Afganisztánban 6 hónapot szolgáló katonák mindennapjait bemutató kis filmecske.

11. Lavina kicsit más szögből, bár én hiányolom a zenét alóla.

12. Egy 2012-es világrekordot örökített meg a videó. Gyönyörű lassításokkal.

13. Egy esküvői csokorba dugott kamera szemszögéből nézhetjük “végig” az eseményeket a nagy napon.

14. London madártávlatból.

15. És talán az egyik legérdekesebb videó, ami tulajdonképpen azt mutatja be, hogy egy ember hogyan “él” a bringáján.

Bónuszként itt van még egy Handrástól, ezt is több mint 140 000-en nézték meg, pedig csak egy gyorsteszt volt, hogy mire képes a Hero Black kamera.

Szerintem, ezek az anyagok tökéletesen bizonyítják azt, hogy igenis nagyon sokoldalú eszközökről beszélhetünk, és remekül végzik a dolgukat bármilyen helyzetbe is kerüljenek.
Nektek van már GoPro kamerátok? Ha nincs, akkor itt az ideje egyet beszerezni! Ha igen, mikre használjátok? Hozzászólásokban jöhetnek nyugodtan az általatok készített GoPro videók.

forrás: Businessinsider

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!