imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

A legjobb Dark Mode alkalmazások iOS-re az Apple ajánlásával


Noha iOS-re továbbra sem érhető el hivatalosan olyan értelemben vett Dark Mode, mint macOS-en, az iPhone X kijelzője szinte kiált a sötét tónusú alkalmazásokért. Az Apple ezt a 18-at ajánlja…

A Dark Mode-ért való imádkozás lassan egyidős az iOS-szel. A csibész Apple azonban egyelőre csak a macOS-be pakolta bele a sötét témát, oda is csak a hivatalosan most szeptemberben debütáló Mojavéval. Pedig az iPhone X OLED kijelzője másra sem vágyik, csak hogy végre villogtathassa gyönyörű feketéjét, és elkápráztasson a kontrasztaránnyal. Le merem fogadni, hogy jövőre már benne lesz a Dark Mode az iOS-ben is, addig viszont sötét rendszer helyett kénytelenek vagyunk beérni sötét felületet kínáló alkalmazásokkal.

Ilyenkből válogatta most össze az Apple friss, Does This App Come in Black? című App Store listáját. A gyűjtés meglehetősen vegyes, van benne minden az RSS olvasótól kezdve a fotós alkalmazáson át egészen a jegyzetelő appig. A közös, hogy mindegyikük kínál szép sötét felületet, ami gyönyörűen néz ki az iPhone X-en.

Na, ilyen nincs még.

Pörgesd végig a listát, hátha találsz kedvedre való versenyzőt köztük:

(via 9to5Mac)

MacBook Air Retina most 3 év jótállással

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!