imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A legnagyobb, legmenőbb, legőrültebb film érkezik holnap, Sirivel a főszerepben


Már, ha hihetünk Dwayne „The Rock” Johnson szavának, aki az említett film (videó?) másik sztárja lesz az asszisztens mellett. Hogy miről fog szólni? Elképzelni sem tudjuk, de plakátja már van, és holnap már be is mutatják.

Dwayne Johnson körülbelül egy órával ezelőtt váratlanul bejelentette Instagramján, hogy holnap, az Apple-lel történő közreműködésének gyümölcseként bemutatják a világ „LEGNAGYOBB, LEGMENŐBB, LEGŐRÜLTEBB, LEGKIRÁLYABB, LEGCSÚCSABB, LEGVICCESEBB filmjét valaha” – igen így, csupa nagybetűkkel. Az Apple úgy kerül a képbe, hogy The Rock főszereplő társa nem más, mint Siri, akiről Johnson azt írta, hogy a valaha volt legnagyszerűbb kollégája.

Elképzelésünk sincs, hogy ezek alapján mire számíthatunk holnap, de minden bizonnyal valami épületes őrültségre. Erre a hivatalos poszter is ráerősít: van azon minden az idegen űrhajótól kezdve, UFO-ig, autóig, koncertig – a költségvetésen valószínűleg nem spóroltak. Akárhogy is, az biztos, hogy fontos nap lesz a holnapi Siri életében, hiszen eddigi legnagyobb főszerepe kimerült egy pár perces Big Bang Theory jelentben, most meg egy teljes főszerepet kap a világ egyik legkeresettebb hollywoodi színésze mellett.

Aki esetleg nem tudná, hogy ki az a Dwayne Johnson, alias The Rock, annak itt egy rövid gyorstalpaló. Kezdjük is az alapvető sztereotípiák eloszlatásával: akármennyire is úgy néz ki első blikkre, mint egy szteroidokon nevelt kétbites bőrizomtömlő, az úriember speciel meglehetősen képzett, amellett persze, hogy kétszer akkora mint egy átlagos szekrényajtó.

Izomtömegének építésébe már gimnáziumi évei alatt belekezdett, atletizált és futballozott, utóbbit annyira sikeresen, hogy csak egy térdsérülés miatt csúszott le az NFL-től. Mindeközben teljes ösztöndíjjal felvették az egyetemre is, ahol 1995-ben kriminológia és fiziológia szakon végzett. A tanuló évek után úgy döntött apja és nagyapja nyomdokaiba lép és kipróbálja magát a pankrációban, szintén meglehetősen sikeresen: két évvel a WWE-hez való csatlakozása után már meg is nyerte a bajnokságot.

Legtöbben persze színészként ismerhetjük. Szerepel a Nagypályások című sorozatban, és a Halálos iramban filmszériákban, ő volt a Skorpiókirály a A múmia visszatérben, villogtatja izomzatát a Baywatch 2017-es változatában és még sorolhatnánk. Azon, hogy mennyire jó színész lehetne vitatkozni, de hogy szupersztárnak számít, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy amióta a Saturday Night Live-ban viccesen bejelentette, hogy indulna a következő elnökválasztáson, rengeteg ember komolyan őt szeretné látni az elnöki székben.

A film, ahogy említettük, holnap kerül bemutatásra az Apple YouTube csatornáján, és természetesen mi is beszámolunk majd róla, amint megérkezett.

Arról, hogy meddig kell várnunk arra, hogy magyar nyelvű film is készülhessen Sirivel, ebben az interjúban olvashatsz. Ha még nem cseverésztél soha az Apple asszisztensével, szerezz be egy akciós árú iPhone SE-t. Ennél olcsóbban nem lehet most új Apple telefont venni itthon.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!