imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lehet, hogy az iPhone 8-at mégis az Apple Parkban mutatják majd be?


Úgy tűnik, hiába a szigor az Apple részéről, a drónpilóták továbbra is kedvük szerint repkednek a készülő Apple Park fölött. Egy mostani videóból úgy tűnik, a Steve Jobs Theater hamarosan kész lesz annyira, hogy akár egy Keynote-ot is tartsanak benne.

Kicsit több mint egy hónapja írtuk meg, hogy valószínűleg több legális drónfelvételt már nem láthatunk az Apple Parkból, mivel az Apple valahogy kilobbizta a Szövetségi Légiközlekedési Hivatalnál (Federal Aviation Administration [FAA]), hogy lekapcsolhassák a pilótákat. A szándék olyannyira komolynak tűnt, hogy még egy erre a célra létrehozott biztonsági csapatról is beszámoltak az addig szabadon drónozgató kollégák.

Úgy tűnik, az élelmes drónpilóták vagy lebeszélték az Apple-lel a dolgot, vagy simán csak illegálisan tevékenykednek, ugyanis továbbra is rendszeresen érkeznek felvételek az Apple Park munkálatairól. A legutóbbi videó a témában veteránnak számító Duncan Sinfield műve, nézzük is meg gyorsan.

A légi felvételek szürkületkor készültek, ami abból a szempontból szerencsés, hogy ilyenkorra már felkapcsolják a lámpákat az épületben, így kicsit be lehet kukucskálni. Jól látszik, hogy a hatalmas belső közösségi terek már egészen kész állapotban vannak, és még jól is néznek ki, különösen a belső növényzetnek köszönhetően. Ami a növényeket illeti, elég jól haladnak a munkálatok: a több ezer fa közül már jópár a helyén van, néhol még a füvesítést is megkezdék.

Ennek ellenére persze a por még mindig mindenütt áll, de hát ilyen egy építkezés. Nagyjából a videó felénél tűnik fel a Steve Jobs Theater, ami szintén egészen előrehaladott állapotban van már. Látszik, hogy belül még nagy a nyüzsgés, tehát ott ki tudja, milyen állapotok vannak; viszont kívülről már úgy tűnik, lassan kezdődhet a betonozás  a dombocska mintha ki lenne már szintezve és még el is van egyengetve.

Ha ilyen ütemben haladnak tovább, még az is elképzelhető, hogy az iPhone 8 bemutatójára nagyjából el is készülnek vele. Bár a férőhelyek miatt erre elég kicsi az esély, de a látottak alapján úgy tűnik, akár még a szeptemberi Keynote-ot is megtarthatnák itt. Az, hogy nem fér be mindenki, még akár szándékos hagulatfokozás is lehet, amivel növelhetik az esemény exkluzív jellegét.

Na meg mégis, egy jubileumi iPhone-t nem is lehetne máshol stílusosabban bemutatni, mint egy olyan bemutatóteremben, ami Steve Jobs után kapta nevét.

Forrás: 9to5mac

Ha érdekelnek az Apple Park részletei, a Wirednek sikerült egy egészen exkluzív riportot készítenie a létesítményről, amelyet mi is összefoglaltunk itt az iMagazinon. Ha a következő iPhone bemutatóját már a saját Macedről szeretnéd végignézni, mutatunk pár akciós ajánlatot, hátha beleszeretsz valamelyik masinába.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!