imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lehetséges? AirPods használata Windows-zal!


Noha kicsit kevésbé varázslatos módon, de működik az Apple fülese Windows-os gépekkel is. Mutatjuk, hogyan csatlakozhatsz.

A techhez kevésbé konyító laikus látva a felpattintós párosítást, a kiveszem megáll trükköt, a két koppintásos Sirit és hasonlókat, könnyen azt hiheti, hogy az AirPods és az Apple gépek valamilyen speciális, egyedülálló úton kommunikálnak egymással.

Ez azonban csak annyiban igaz, hogy a W1 chip bizonyos előnyei tényleg csak Apple-termékeket használva jönnek ki. Minden más szempontból viszont az AirPods csak egy sima Bluetooth-os füles. Éppen ezért semmi akadálya, hogy például Windows-os géphez párosítsuk.

Ehhez nem kell mást tenni (Win 10 alatt), mint

  • megnyitni a Gépházat,
  • rányomni az Eszközökre,
  • a Bluetooth- és egyéb eszközök menüre kattintani az oldalsávban,
  • bekapcsolni a csúszkát, ha nem lenne eleve,
  • rákattintani a Bluetooth- vagy egyéb eszköz hozzáadása lehetőségre,
  • kiválasztani a Bluetooth elemet,
  • majd párosítani az AirPods-ot.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!