imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lélegzetelállító videó az Apple Campus 2-ről


Eddig is tudtuk, hogy nagy lesz. Képeken is láttuk már ahogy építik. De ezen a drónnal készített videón egyészen máshogy fest az épülő Apple-űrhajó, vagyis az Apple Campus 2. A 8 perces videó elkészítésében egyébként egy DJI Phantom 2 drón, és egy GoPro Hero3+ Black Edition segédkezett.

A videóban egyrészt látszik, hogy tényleg hatalmas lesz az Apple Campus 2. Az eddigi légi fotók viszonylag rossz minőségűek voltak, és főleg a poros-földes építési területet láthattunk rajta, de ebben a videóban például a környező utak is feltűnnek, autókkal rajtuk, ami jó viszonyítási alapot ad.

A drón sokkal közelebb tudott férkőzni a helyszínhez mint Ron Cervi repülőgépe, így további részleteket is felfedezhetünk. Az építkezés is továbbhaladt az utolsó képekhez képest, most már konkrétan látszódik a vasbeton alapozás. Nem is szaporítom a szót, érdemes megnézni a videót:

Forrás: The Verge.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!