imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lemaradtál az iPhone-bemutatóról? Nézd vissza az eseményt!


Az Apple elérhetővé tette YouTube csatornáján a „Gather Round“ Apple Special Event teljes anyagát. Ha nem volt rá időd szerdán, most a hétvégi nyugiban kényelmesen visszanézheted a bemutatót!

Nagyon sok mindent nem is lehet ehhez hozzáfűzni, íme a videó! Maga az esemény egyébként nem volt észveszejtően izgalmas, nem volt „One more thing“ és semmilyen váratlan bejelentés. A show elején látható Apple Watch Series 4 leleplezést azonban jó szívvel tudjuk ajánlani visszanézésre, az kellően izgalmasra sikerült!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!