imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Less be az Apple Park űrhajó belsejébe!


Annyira a finisben vannak a munkálatok az Apple Park körül, hogy a munkások már éjszaka sem restek dolgozni, csak hogy mielőbb elkészüljön a létesítmény. Ezt pedig kihasználta az egyik drónvideós, és bekukucskált a kampusz belsejébe.

Amit pedig ott látott, attól leesik az állad. Na jó, nem, igazából csak annyi látszik, hogy bőven van még min dolgozniuk, teljes romhalmaznak tűnik az egész: dobozok, építőanyagok és munkagépek vannak szétszórva mindenhol. Ettől függetlenül ámulatba ejtően grandiózusak a belső terek, biztos nagyon jól fog kinézni, ha készen lesz minden.

Ennek pedig hamarosan be kell következnie, hiszen az Apple már elkezdte átköltöztetni az alkalmazottakat az új épületbe, így szép lassan megtelik majd dolgozókkal az egész kampusz. Láthatóan a külső munkálatok sem állnak rosszul: egyre több fa foglalta el végleges helyét, de azért bőven látni még munkagépeket; illetve eléghé marsi tájnak hat az egész így, hogy még nem füvesítették be az egészet.

A Steve Jobs Theather gomba alakú épületét is megleshetjük kicsit közelebbről, bár itt még az üveglapokat fehér fólia borítja, így túl sok mindent nem látunk a külső formáján kívül, az viszont elég pofásan néz ki. Ami az igazán király ezen a videón, azok az éjszakai felvételek. Baromi jól néz ki kivilágítva az Apple Park még így is, ebben a félkész formájában. Ha csak ezek érdekelnek, tekerj a videó végére, a belső felvételek pedig valahol az 50. másodperc környékén láthatóak.

A felvételt egyébként Duncan Sinfield készítette, akinek munkái rendszeresen szerepelnek a havi rendszerességgel megjelenő drónvideós sorozatunkban.

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!