imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Letölthető mind a 16 macOS Mojave sivatagi háttérkép


Egy kedves Reddit felhasználó volt olyan jó, hogy kigyűjtötte a macOS Mojave új, dinamikusan változó sivatagi háttérképének összes fázisát nagy felbontásban és megosztotta a publikummal. Mi is így teszünk most. Töltsétek, ha tetszik!

Persze az élmény majd akkor lesz teljes, ha a rendszer tényleg magától, a napszaknak megfelelően változtatja majd a hátteret. Erre átlagos, de merész földi halandónak az első publikus bétáig kell várnia, aminek várható érkezési idejéről már korábban írtunk. Türelmesebbeknek javasolt a szeptemberi debütálás kivárása. Addig is várakozás-könnyítőnek itt van mind a 16 fázis egy helyen.

Megjegyzés: a cikkben látható képek az oldal könnyebb betölthetőségének érdekében le lettek tömörítve. A magas felbontású képeket erre érhetitek el.

Forrás: Reddit

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!