imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Light mód használata a Mail alkalmazásban macOS Mojavével


A macOS Dark módját már nagyon vártuk, ugyanakkor nem minden alkalmazás esetén előnyös, ahogy a normál használat sem minden felhasználáshoz passzol. Most azt mutatjuk meg, hogyan lehet macOS Mojave alatt Dark mód mellett alapbeállításon használni a Mail alkalmazást.

A macOS Mojave elhozta számunkra a megváltást, ami a Dark módot illeti, ugyanakkor ez mégsem minden esetben előnyös. PDF-eket, e-könyveket a többség sötét alapon szeret olvasni, hiszen kíméletesebb a szemünk számára a hosszabb szövegek értelmezése. Ugyanakkor például a weben vagy az e-mailek során nem minden gyakran találkozhatunk olyan tartalmakkal amik fehér háttérre vannak kitalálva, optimalizálva.

Ennek ellenére a macOS 10.14-es változatában mindössze két választási lehetőségünk van: Dark mód vagy Light mód. Rendszerszinten nem tudjuk specifikálni, hogy egy adott alkalmazást melyik sémával szeretnénk használni. Persze erre a programok szintjén ez után is lesz lehetőségünk, feltéve persze, hogy a fejlesztők gondoltak ilyen apróságokra.

Ami viszont jó hír, hogy az Apple gondolt erre és a Mail alkalmazásban beállíthatjuk, hogy a Dark mód aktiválása ellenére a levelezéseink fehér háttérrel jelenjenek meg. Miután aktiváltad a sötét témát, utána a következő lépéseket kell megadnod a Mailben.

  1. Nyisd meg a Mail alkalmazást
  2. Majd kattints a menüsoron a Mail opcióra
  3. Válaszd a Beállítások menüpontot
  4. Utána kattints az Olvasás elemre
  5. Kapcsold ki a Sötét háttér használata az üzenetekhez opciót
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!