imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Linkin Park énekese még halála előtt szerepelt a Carpool Karaokéban


Az Apple nemrégiben megvásárolt autós-éneklős sorozata, a Carpool Karaoke minden bizonnyal történetének eddigi legszomorúbb adását rögzítette a hónapban. A Linkin Parkkal felvett epizód épp az énekes halála előtt pár nappal készült.

A kezdetek óta nem vagyok nagy rajongója a Carpool Karaokénak, attól függetlenül, hogy az Apple-höz tartozik-e vagy sem. A sorozat egyik most felvett adása viszont sajnálatos okokból sokkal inkább dokumentumfilm értékű lesz, semmint szórakoztató ökörködés egy kocsiban. Múlt hét csütörtökön ugyanis öngyilkosságot követett el a legendás nu-metal zenekar, a Linkin Park énekese, Chester Bennington. Pont pár nappal azután, hogy leforgatták a Carpool Karaoke adást.

Chester Bennington

Emiatt az adott rész az egyik utolsó olyan felvétel, amelyik még az előadó életében készült róla. Az Apple arra a kérdésre, hogy mit tervez az epizóddal, egyelőre nem adott választ. Érthető módon elég nehéz helyzetben vannak most. A rajongók jelentős része követeli, hogy a haláleset ellenére is vetítsék le a részt, ugyanakkor ha ezt az Apple megteszi, biztosan megjelennek azok a hangok is, amelyek a tragikus esemény hype-ját meglovagló kapitalista rohadékoknak nevezik majd a vállalatot.

Kétségtelen, hogy a hírességek halála után felértékelődnek a hozzájuk köthető produktumok. A zenekar legutóbbi, One More Light című – eddig a rajongók által sem különösebben kedvelt – lemeze már a Billboard lista 17. helyéig kúszott, legismertebb és egyben első, Hybrid Theory című albumuk pedig a 27. helyen szerepel. Biztosra vehető, hogy a Carpool Karaoke epizódra is nagy lenne a kereset, ugyanakkor az Apple-nek nagyon óvatosan kell lavíroznia egy ilyen kényes helyzetben.

Valószínűleg alkalmas időben felveszik majd az elhunyt családjával a kapcsolatot és velük egyeztetnek majd a rész sorsáról.

Forrás: Macrumors

A Carpool Karaoke felvásárlásáról itt olvashatsz bővebben. Ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor érkezik már végre a sorozat, akkor ezt a cikket pörgesd át.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!