imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Locsoló app iPhone-ra


Ha már nem egy vödör vízzel vagy szódás szifonnal mész locsolni, akkor lehet, hogy a legjobb megoldás digitálisan tolni a locsolkodást, és az iPhone-od használni kölni helyett.

Jómagam már elég rég kinőttem a locsolkodásból, de ha újrakezdeném könnyen lehet, hogy az alábbi hazai fejlesztésű locsoló alkalmazást használnám.

Emlékszem, a régi szép időkben, ha jó idő volt slaggal locsolkodtunk, vagy egy vödör vízzel, és persze nem igazán a csokitojásért csináltuk mindezt, hanem inkább a móka (és a vizes pólók) miatt.

Manapság már ritkán látni ilyet, inkább vidéken ápolják jobban ezt a hagyományt, a nagyvárosokban inkább csak egy kis kölnivel locsolkodnak, amit én mindig is iszonyú kínosnak éreztem. Igazából szegény lányokat sajnáltam, akik kénytelenek voltak elviselni a rengeteg különböző rosszabbnál rosszabb minőségű és illatú pacsulit a hajukban. Van ahol persze tudják hogyan kell ezt csinálni, de nyilván nem mindenhol lehet kirángatni a fehérnépet a ház elé és telibekapni egy vödör vízzel. Sajnos.

locsolkodas

A Meglocsollapp fejlesztői arra gondoltak készítenek egy alkalmazást, ami locsolóverseket tartalmaz és virtuális parfümként is szolgál. Mennyivel rosszabb ez, mint valami borzasztó pacsulit borítani a hölgyek fejére? Valószínűleg semennyivel, talán még hálás is lesz a lány, hogy megkíméljük az ötvenedik “illattól”.

subarticle_img

Az alkalmazás nagyon egyszerű, elindítás után választhatunk két parfüm közül, amik persze egy kis sziszegő hangot adnak ki, ha megnyomjuk őket a kijelzőn. Ugyanitt találhatunk verseket is, ezek viszont nem túl jók véleményem szerint. Mondjuk a “zölderdőben jártam” agyon koptatott versike helyett bármi jobb, de mondjuk egy “Zúg a traktor, szánt az eke, elvtársnő locsolhatok-e?” és pár hasonló elfért volna. Alkalmazáson belüli vásárlással lehet egyébként további verseket és prémium parfümöket letölteni.

Fiatalabb olvasóinknak mindenképp javaslom az alkalmazást kipróbálásra, könnyen lehet, hogy a kínos pillantok helyett, ezzel az alkalmazással inkább vicces lesz a locsolkodás. Holnap írjátok meg a hölgyek reakcióit, kíváncsiak vagyunk.

Az alkalmazást letölthető az App Store-ból.

 

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!