imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Lovaggá ütötték Angela Ahrendts-et, a Burberry korábbi CEO-ját


ahrendts-1A mai nap folyamán lovaggá ütötték Angela Ahrendts-et, Burberry 53 éves volt vezérigazgatóját, aki 8 évig látta el ezt a tisztséget a nagy múltú angol luxusmárkánál. Külföldi lévén a ceremóniát nem Erzsébet királynő, hanem egyik államtitkára, Vince Cable vezényelte le. Ez a megszokott rend a nem brit állampolgárságú személyek esetén. Angela nem is használhatja majd a neve előtt a “Dame” megszólítást, csak utána a DBE címet (Dame Commander of the Most Excellent Order of the British Empire), tiszteletbeli lovagként.

Na de miért is fontos ez nekünk Apple-szemszögből? Azért, mert Ahrendts azért hagyta ott a Burberryt, hogy átigazoljon az Apple felsővezetésébe, méghozzá a kiskereskedelemért felelős alelnökként (Senior Vice President of Retail), vagyis hozzá tartoznak majd az Apple Store-ok. Valószínűleg nem lesz rossz választás, hiszen a tiszteletbeli lovagi címet is a Burberry felvirágoztatásáért kapta (vezetése alatt 250%-kal nőtt a márka piaci részesedése). A korábbi hírek szerint idén tavasszal kezdi meg a munkát, vagyis bármelyik pillanatban feltűnhet az Apple vezetőit összegyűjtő honlapon. Ettől a pillanattól kezdve pedig már két lovag is lesz az Apple vezetésében, hiszen Jony Ive 2012-ben kapta meg a megtisztelő címet.

Johny Ive

Forrás: Daily Mail

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!