imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Luxus Apple Watch 4, nem is olyan drágán


Természetesen az új Apple Watch sem maradhatott cápabőr és aranyberakás nélkül. Ezúttal viszont egész reális árazást kapott a luxuscikkek netovábbja, nem mellesleg pedig nem is olyan ronda, mint amilyen a műfaj többi képviselője kinézni szokott.

Az arany, platina, gyémántberakásos iPhone-oknak lassan már hagyománya lesz. Legutóbb például az akkor még meg sem jelent iPhone-oknak jelentették be a különböző színesfémekből összetákolt verzióját. Mai alanyunk, az Aurum Edition által készített Apple Watch azonban egy fokkal másabb. Egyrészt lényegesen ízlésebb, mint a Caviar Putyin arcképével díszített iPhone-je. Másrészt messze nem olyan drága.

A cég ráadásul volt olyan jófej, hogy küldött a MacRumors stábjának is belőle egy tesztpéldányt, így kivételesen videón is megszemlélhetjük, mire költik a pénzüket azok, akik másra már nem bírják.

A koncepció egyébként ugyanaz mint mindig: drága anyagok míves használata. A szíj valami egzotikus cápa bőréből készült, az arany meg persze 8 mikron vastag 24 karátos arany, virágmintásra lett megmunkálva. Mindegyik darabot kézzel készítik, 40 óra alatt egyesével. Bónusznak pedig jár még hozzá egy fancy fadoboz is. Nem vagyok a műfaj rajongója, de ez a példány véleményem szerint egész ízlésesre sikeredett.

De ami az igazán meglepő volt számomra az az ára. Míg az arany iPhone-ok másfél millió forint alatt nem léteznek, de sokkal inkább a 3-4 milliós kategória az, ami dívik, addig ez az óra „csak“ 2 200 dollárba, azaz 620 ezer forint körüli összegbe kerül. Ha úgy nézzük, hogy volt az Apple-nek is 500 ezer forintos kerámia órája, nem is olyan vészes…

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!