imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Luxus Apple Watch 4, nem is olyan drágán


Természetesen az új Apple Watch sem maradhatott cápabőr és aranyberakás nélkül. Ezúttal viszont egész reális árazást kapott a luxuscikkek netovábbja, nem mellesleg pedig nem is olyan ronda, mint amilyen a műfaj többi képviselője kinézni szokott.

Az arany, platina, gyémántberakásos iPhone-oknak lassan már hagyománya lesz. Legutóbb például az akkor még meg sem jelent iPhone-oknak jelentették be a különböző színesfémekből összetákolt verzióját. Mai alanyunk, az Aurum Edition által készített Apple Watch azonban egy fokkal másabb. Egyrészt lényegesen ízlésebb, mint a Caviar Putyin arcképével díszített iPhone-je. Másrészt messze nem olyan drága.

A cég ráadásul volt olyan jófej, hogy küldött a MacRumors stábjának is belőle egy tesztpéldányt, így kivételesen videón is megszemlélhetjük, mire költik a pénzüket azok, akik másra már nem bírják.

A koncepció egyébként ugyanaz mint mindig: drága anyagok míves használata. A szíj valami egzotikus cápa bőréből készült, az arany meg persze 8 mikron vastag 24 karátos arany, virágmintásra lett megmunkálva. Mindegyik darabot kézzel készítik, 40 óra alatt egyesével. Bónusznak pedig jár még hozzá egy fancy fadoboz is. Nem vagyok a műfaj rajongója, de ez a példány véleményem szerint egész ízlésesre sikeredett.

De ami az igazán meglepő volt számomra az az ára. Míg az arany iPhone-ok másfél millió forint alatt nem léteznek, de sokkal inkább a 3-4 milliós kategória az, ami dívik, addig ez az óra „csak“ 2 200 dollárba, azaz 620 ezer forint körüli összegbe kerül. Ha úgy nézzük, hogy volt az Apple-nek is 500 ezer forintos kerámia órája, nem is olyan vészes…

Forrás: MacRumors

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!