imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Luxus kivitel már van, de mi a helyzet az AirPods 2-vel?


Ugyan sok pletyka érkezik az AirPods 2-ről, de ezek sokszor még egymásnak is ellentmondanak. Aki nem bírja a bizonytalanságot, addig is vigasztalódhat 200 ezer forintos luxuskiadásokkal…

A napokban több hír is érkezett az Airpods 2-ről és az AirPowerről is. Ezek mindegyike „másod élvonalbeli“ szivárogtatóktól származnak, akik ugyan néha tényleg beletalálnak a tutiba, de azért legalább ilyen gyakran tévednek is. Ezt jól mutatja az is, hogy sok esetben még egymásnak is ellentmondanak.

A sort az OnLeaks nyitotta. Értesülései szerint az Apple két darabban fogja kiadni az AirPods-ot. Először érkezni fog a vezeték nélküli töltőtok március körül. Azért ekkor, mert jön az AirPower is vele párhuzamosan, és mivel együtt reklámozták a kettőt nem is tehetnének másképp. Ráadásul mivel a tok várhatóan kompatibilis lesz az első generációs fülessel is, nincs semmi okok rá, hogy ne kezdjék beállítani a pénztermelésbe.

Maga az AirPods 2 – ami az OnLeaks szerint többféle színopcióban is elérhető lesz – azonban csak valamikor az ősszel – feltehetően az új iPhone-okkal egyetemben fog érkezni. Ekkor már 3 éves lesz a termék, szóval időszerű is lenne egy kisebb-nagyobb frissítés, noha enélkül is minden idők második legsikeresebb terméke tudott lenni.

Egy másik jelentés szerint, ami a görög iPhoneHellas híroldalhoz kötődik. Eszerint mind az AirPower, mind az AirPods 2 márciusban fog érkezni, vezeték nélküli töltőtokkal együtt. Konkrét dátumot, március 22-ét is megjelölte a kétes hitelességű forrás. Azt, hogy márciusban történni fog valami több helyről is lehet hallani. A megbízhatóbb források szerint az Apple ekkor mutatja majd be új streamingszolgáltatását, de ők nem beszéltek termékbemutatóról.

Ha nagyon hiányzik már, hogy valami történjen az AirPods körül, és éppen akad 200 ezer forintnyi fölösleges tartalékod, opcionálisan vehetsz magadnak egy Caviar kiadást. Tudjátok, ők az az orosz cég, aki rendszeresen arannyal rakja ki az új iPhone-okat. A képeken látható példányok burgundi illetve szénfekete színben pompáznak, utóbbi a karbonszálaknak köszönhető. Kis extrának pedig a feliratot valódi aranyból pingálják rá a töltőtokra. Nem is néz ki olyan rosszul egyébként…

Forrás: iDownloadBlog 1, 2, The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!