imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ma érkezik az iOS 12.1 rengeteg fontos újítással!


Ilyet se sűrűn látunk, de az Apple tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy ma útjára indul az iOS 12.1, a frissítés, ami felteszi a pontot az i-re.

Az utóbbi időkben az Apple bejelent valamit, aztán majd amikor elkészül vele, ki is adja. Ez pedig nem feltétlenül esik egybe a hivatalos indulással. Nincs ez másképp az iOS 12-vel sem, ahol olyan fontos húzófunkciók, mint a csoportos FaceTime, az új készülékek Dual SIM támogatása, vagy a mélységélesség mértékének szoftveres állítását lehetővé tévő Depth Control kimaradtak a szeptemberi 12.0-ás verzióból. De legalább nem egy évet kellett rá várni, mint az iMessages üzenetek iCloud szinkronizációjára…

A felsorolt funkciókat elhozó 12.1-es frissítés ugyanis ma este érkezik minden támogatott készülékre.

Mindezt az Apple-től tudjuk, akik szokatlan módon sajtóoldalukon tegnap este előre bejelentették a hírt. Gondolom, mivel fontos frissítésről van szó, nem akarták elvonni a sajtó figyelmét este a ma bemutatandó készülékekről. Ha minden a szokott módon történik, akkor este 7 körül lesz érdemes nézegetni a telefonokat, tableteket.

Mi egyelőre nem ígérjük, hogy külön cikkben írunk róla, ugyanis ekkor feltehetőleg minden erőnkkel a frissen bemutatott készülékekről csinálunk majd épp cikket, videót, szóval ne felejtsétek el: ma este iOS 12.1.

Ja, és a legfontosabb, jön a 70+ új emoji is!!!4!4!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!