imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

Ma érkezik az iOS 12.1 rengeteg fontos újítással!


Ilyet se sűrűn látunk, de az Apple tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy ma útjára indul az iOS 12.1, a frissítés, ami felteszi a pontot az i-re.

Az utóbbi időkben az Apple bejelent valamit, aztán majd amikor elkészül vele, ki is adja. Ez pedig nem feltétlenül esik egybe a hivatalos indulással. Nincs ez másképp az iOS 12-vel sem, ahol olyan fontos húzófunkciók, mint a csoportos FaceTime, az új készülékek Dual SIM támogatása, vagy a mélységélesség mértékének szoftveres állítását lehetővé tévő Depth Control kimaradtak a szeptemberi 12.0-ás verzióból. De legalább nem egy évet kellett rá várni, mint az iMessages üzenetek iCloud szinkronizációjára…

A felsorolt funkciókat elhozó 12.1-es frissítés ugyanis ma este érkezik minden támogatott készülékre.

Mindezt az Apple-től tudjuk, akik szokatlan módon sajtóoldalukon tegnap este előre bejelentették a hírt. Gondolom, mivel fontos frissítésről van szó, nem akarták elvonni a sajtó figyelmét este a ma bemutatandó készülékekről. Ha minden a szokott módon történik, akkor este 7 körül lesz érdemes nézegetni a telefonokat, tableteket.

Mi egyelőre nem ígérjük, hogy külön cikkben írunk róla, ugyanis ekkor feltehetőleg minden erőnkkel a frissen bemutatott készülékekről csinálunk majd épp cikket, videót, szóval ne felejtsétek el: ma este iOS 12.1.

Ja, és a legfontosabb, jön a 70+ új emoji is!!!4!4!

BYEback - készülékbeszámítás

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!