imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Macre is megérkezett az Alto’s Odyssey


A Snowman sikercíme végre az Apple számítógépein is letölthető, a mobilos verzióhoz pedig remek áron juthatunk hozzá.

Kevés olyan megnyugtató játékkal találkozni, mint amilyen a 2015-ös Alto’s Adventure volt. A snowboardozást gyönyörű pasztell kompozíciókkal és kiváló zenével keverő endless runner nem véletlenül gyűjtött be egy rakás díjat, 2018-ban pedig jött is a folytatás az Alto’s Odyssey képében.  Az új rész remek érzékkel fogta meg, hogy mit szerettek az emberek az első epizódban, és nem is csavart sokat a recepten, csak még többet kaptunk ugyanabból.

Az Odyssey legnagyobb újítása, hogy az Adventure havas hegyeit óriási homokdűnékre cserélte, s az egészet megszórta néhány új pályaelemmel, mint például az ugrás magasságát felturbózó hőlégballonok, vagy a sebességünket növelő vízmosások. A látványra itt sem lehet panasz, a sivatag-téma a lehető legváltozatosabb formákban elevenedik meg (perzselő nap, éjszaka, vihar, stb). Nem is csoda, hogy a játék bezsebelte az Appe dizájnért járó díját.

A nemrég kiadott maces verzió egy az egyben hozza az iPhone-ról, iPadről, illetve az Apple TV-ről már ismert élményt, ráadásul a felhős mentés is támogatott, így bármelyik platformon folytathatjuk a siklást, miközben rekordjaink és medáljaink egyetlen helyen tárolódnak. Akkor sem érdemes aggódni, ha esetleg nem játszottál az első résszel, mivel az Odyssey teljesen különálló alkotás, nem szükséges hozzá semmiféle előzetes jártasság.

A Maces verziót innen tudod letölteni (3490 Ft), ám ha kedvet kaptál hozzá, de nincs almás számítógéped, akkor most különösen ajánlott lecsapni az iOS-es változatra, hiszen mindössze 99 forintért kínálják.

Neked megvolt már valamelyik Alto-játék?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!