imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magas pulzusszám értesítés bekapcsolása Apple Watchon


Az Apple Watch egyik legjobb funkciója a pulzusszám mérés. Nemcsak sportoláshoz hasznos, hanem képes előrejelezni a szíved szabálytalan működését is. Lássuk, hogyan kaphatsz róla értesítést!

Az Apple okosórájának egyik legjobb tulajdonsága, hogy vigyáz az egészségünkre. Sportolásra ösztönöz, szuper alkalmazásokom keresztül térképezi fel és jelzi előre a kialakuló betegségeket. A magas pulzusszám kijelzés pedig akár életet is menthet.

Ezt úgy teszi, hogy időnként megméri a pulzusod, átlagolja a szélső értékeket. Akkor végzi a legfontosabb munkát, amikor a nyugalmi állapotodat méri. Ha pedig szokatlanul magas értékeket mér, akkor értesít. Ezzel megelőzhető a hírtelen infarktus, illetve további kivizsgálásokra adhat okot.

Ahhoz, hogy engedélyezd a magas pulzusszám értesítéseket az órádon lépj be a Watch alkalmazásba az iPhone-odon és görgess a Pulzusszám alkalmazáshoz. Itt tudod megadni, hogy mekkora nyugalmi érték felett értesítsen az órád. Ilyenkor a legjobb, ha szakértő véleményét kéred.

Megjegyzés: ez a lehetőség az első generációs Apple Watch-okon nem elérhető.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!