imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magic kiegészítők töltöttségének ellenőrzése macOS-en


Az Apple varázs kiegészítők egész garmadájával rendelkezik. Magic Trackpad, Magic Mouse, Magic Keyboard. De vajon mekkora a töltöttségük?

Noha személyes meggyőződésem, hogy a MacBookok nem igényelnek semmilyen külső perifériát – sőt például az egér használata egyenesen blaszfémia a szememben, tekintve, hogy milyen jó Trackpadet kapunk –, az iMac mellé kétségtelen, hogy Magic eszközök dukálnak.

Az újabb generációk már újratölthető aksiról működnek, ráadásul egészen sokáig, ideális esetben akár hónapokig sem kell tölteni őket. Szerencsére teszem hozzá, ugyanis ha a Magic Mouse töltésére kerül sor, akkor bizony hanyatt kell fektessük, amit jobb ha az ember otthon a négy fal közt sötétben csinál, ha nem akar köznevetség tárgyává válni.

Egy szó, mint száz, az egy hónapos üzemidő már elég hosszú ahhoz, hogy az ember elfelejtse, mikor volt az utolsó töltés. Így pedig csak találgatni lehet, hogy éppen hányadán állunk a dzsúznak. Kivéve ha tudjuk, hol kell megnézni a pontos értékeket:

  • Nyissuk meg a Rendszerbeállításokat
  • Majd kattintsunk a Billentyűzet/Egér/Trackpad elemekre, attól függően, hogy melyik töltöttségére vagyunk kíváncsiak
  • Az oldalak alján minden esetben ott fog szerepelni egy indikátor a pontos aksiszázalékkal, így pontosan tudod majd, mikor kell legközelebb előkotorni a töltőkábelt a fiók mélyéről.
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!