imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magyar iOS-fejlesztők: PocketSoft


Újabb részéhez érkezett sorozatunk, melynek mai epizódjában Mészáros Ádám mutatja be nektek a PocketSoftot, és három alkalmazást, melyek a cég neve alatt jelennek meg az App Store-ban. Közülük az InstaLogo éppen tegnap esett át jelentős változásokon egy új verziónak köszönhetően.

A PocketSoftnál főként üzleti alkalmazásokon dolgozunk. Talán annyiban különbözünk az eddig – az iMagazinban – bemutatott csapatoktól, hogy mi az önéletrajz szerkesztő applikációnkon kívül, az összes többi meglévő appunkat, befektetésként vásároltuk egy nemzetközi forráskódokkal kereskedő weboldalon. Sajnos jelenleg, úgy látjuk, hogy ritkán találni jó ár-érték aránnyal rendelkező eladó app forráskódokat, ezért jelenleg már a meglévő alkalmazásaink fejlesztésére koncentrálunk. Ennek az első állomása a május 15-én frissítésre került InstaLogo logószerkesztő appunk, mely az App Store-ban és a Google Play Store-ban is elérhető.

Az InstaLogo amatőr felhasználók számára teszi elérhetővé a gyors és professzionális logószerkesztést, mindezt mobilon és tableten. Az alkalmazás története 2012-ig nyúlik vissza, ekkor vásároltuk meg a forráskódot amit azóta, kisebb szünetekkel fejlesztünk. A megújult app kategóriájában elsőként használja ki az Apple Watch és Pencil nyújtotta lehetőségeket. Utóbbi segítségével képzeletünknek immár semmi sem szabhat határt. Egy együttműködésnek köszönhetően a megszerkesztett logó egyetlen kattintással pólóra, telefontokra, és egyéb használati tárgyakra nyomtatható.

Az alkalmazás egyébként több mint 25 nyelven elérhető. A hagyományos latin betűkészletek mellett pedig külön figyelmet fordítottunk az orosz, kínai, japán és thai felhasználókra is, akik számukra válogatott font készletekből választhatnak. Az alkalmazásban ma már több száz font érhető el, ezért bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára és logója számára a legmegfelelőbbet. Büszkék vagyunk  a beépített színválasztóra, ennek segítségével kiválaszthatjuk a nekünk tetsző színt és árnyalatot, vagy beállíthatjuk RGB/Hex kód alapján a tökéleteset. Ezzel azonban a fejlesztések nem értek véget. Előkészítés alatt van a saját cloud szolgáltatásunk és Mac verzió is.

• InstaLogo Logo Creator (ingyenes verzió) letöltése az App Store-ból (univerzális, ingyenes)

• InstaLogo Logo Creator (fizetős verzió) letöltése az App Store-ból (univerzális, 3,49€)

Egy másik, szintén üzleti kategóriás alkalmazásunk, a Form Tools PDF. A megújulás ezt az appot sem kerüli el. Az alkalmazás segítségével egy kattitással digitalizálható minden papíralapú számla, szerződés és nyomtatvány. Majd ezek formázása, kitöltése, szignózása után saját használatra menthetők vagy bárkivel megoszthatók. A legfontosabb funkció a frissítés után is változatlan marad. Az app ezentúl is regisztráció nélkül lesz használható, így biztosítva, hogy a bizalmas adatok ne egy távoli szerveren legyenek, hanem csak és kizárólag a felhasználó készülékén. Bár ez az alkalmazásunk régen volt frissítve, ennek ellenére az Apple production részlege napi szinten használja.

• Form Tools PDF letöltése az App Store-ból (univerzális, 5,49€)

Utolsóként a saját fejlesztésű appunkat említenénk meg. A Resume Maker önéletrajz szerkesztő professzionális eszközt ad minden álláskereső kezébe. Az alkalmazás segítségével személyes adatainkat előre elkészített sablonokba tölthetjük fel, a sablonok mindig a bevitt adat mennyiségéhez igazodnak, így mindig profi benyomást fog kelteni a végtermék.

• Resume Maker Free letöltése az App Store-ból (univerzális, ingyenes)

• Resume Maker Pro letöltése az App Store-ból (univerzális, 3,49€)

A csapatban  jelenleg hárman dolgozunk, felhasználóink száma pedig meghaladja a 2 millió főt.


Sorozatunkat természetesen a jövőben is folytatni kívánjuk, ha szeretnél bemutatkozni egy hasonló cikkben az iMagazin olvasótáborának, !
MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!