imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magyar nyelv támogatást kapott az Apple Support alkalmazás


Az az, a most már Apple-támogatás névre hallgató alkalmazás. Az Apple 20 új országot és 9 új nyelvet támogat a 2.3-as verziótól kezdve. 

Bár szerintem eddig nem sokan használták, de az Apple-támogatás alkalmazás remek eszköz bárkinek, aki többet szeretne megtudni a készülékeiről, a személyes fiókjáról vagy érdekes cikkgyűjteményeket olvasgatna. Ezt most már akár magyar nyelven is. Sosem értettem igazán az, hogy az Apple milyen logika alapján alakította ki az eszközök és fiókok kezelését, illetve miért jelennek meg más jellegű tartalmak a Tippek alkalmazásban és mások az Apple magyar nyelvű támogatás oldalán.

Nos, az Apple-támogatás app ezt mind egybegyúrja. Ha veszel egy új iPhone-t, iPadet vagy Mac-et és elakadsz a beállításában vagy a használat közben bármi nyűgöd van, akkor 99%, hogy itt megtalálod a megoldást. Ha pedig nem, akkor ezen keresztül tárcsázhatod az Apple-t vagy megadhatod a telefonszámod és azt is mutatja az app, hogy körülbelül mikor fog felhívni az ügyintéző. Töltsétek le nyugodtan, nagyon hasznos. Az Apple Supportról szerzett tapasztalatainkról pedig már írtunk korábban.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!