imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magyarországon is elérhetővé vált a Slingshot


Egy hete jelent meg az amerikai App Store-ban a Facebook által istápolt, félig-meddig Snapchat klónnak és vetélytársnak tekinthető alkalmazása, a Slingshot. Én már akkor sem értettem, miért csak az USA-ban érhető el, utána meg azt nem, miért kell ennyit várni, de ma megérkezett – többek között – a magyar App Store-ba is.

Így aztán aki olthatatlan vágyat érzett a Facebook képes-videós azonnali üzenetküldő szolgáltatásának kipróbálására, annak nem kell tovább várakoznia. Ne felejtsük, ahhoz, hogy üzeneteket fogadjunk, először nekünk is kell küldenünk valamit másoknak. Az alkalmazással egyszerre több embernek is elküldhetjük életünk fontosabb(nak vélt) pillanatait, melyek csak addig tekinthetők meg, amíg „odébb nem pöccintjük” őket.

Kép forrása: PC Advisor.
Kép forrása: PC Advisor.

A Slingshot természetesen ingyenesen tölthető le iPhone-ra, iPades változatról egyelőre nem szólnak a hírek.

Forrás: iMore, borítókép: NBC News.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!