imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Magyarországra is megérkezett az EKG funkció!


A watchOS legújabb frissítésével több európai országban, régiónkból Magyarországon és Romániában is elérhetővé vált a legjobban várt Apple Watch Series 4 funkció.

Az Apple Watch negyedik generációja óriási fejlődést jelentett a korábbi frissítésekhez képest: változott a kinézett, nagyobb lett a kijelző, és az eddigi pulzusmérő funkció után bekerült az EKG is. Ezzel Cupertino újabb nagy lépést tett afelé, hogy az Apple Watch a legjobb és legfontosabb egészségügyi tech kiegészítő legyen.

Az üröm az örömben az volt, hogy ezt a funkciót a szeptemberi bemutató után csak decemberben élesítette az Apple, akkor is csak az USA-ban indították el, és félő volt, hogy nagyon sokáig ez nem lesz máshol elérhető. Az így csökkentett várakozásainkhoz képest hatalmas meglepetés, hogy a watchOS 5.2 frissítéssel 23-ra bővült az elérhető országok listája, köztük Magyarországgal is!

A teljes jelenlegi lista, ahol elérhető az EKG funkció: Amerikai Virgin-szigetek, Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Guam, Hollandia, Hong Kong, Írország, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Puerto Rico, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc. Vagyis látható, hogy a nyugati-európai országok mellett régiónkból csak hazánk és Románia került be a frissítésbe.

Ezzel együtt bekerült a szívritmuszavar jelzés funkció is, amire az Apple az eddigi legnagyobb szívügyi tanulmánya alapján kifejezetten hasznosnak és bizonyítottnak tekinthetünk.

A frissítéssel együtt érkezik az új AirPods támogatása is.

Az Apple Watch Series 4 tulajdonosok most feltétlenül frissítsenek, és próbálják ki, mit is tud valójában az eszközük!

Aki pedig eddig halogatta volna az Apple Watch series 4 vásárlást, de az új funkciók már meggyőzték, az most nézzen körbe az iSTYLE webshopján és rendelje meg gyorsan, mert most még népszerűbb lesz!

Forrás: Apple

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!