imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Májusi Apple Park drónvideók


Csodaszép napsütésben készültek az Apple Park májusi drónvideói, a filmek 90%-os készültségi állapotról tanúskodnak. Tim Cook és csapata hamarosan szedheti a sátorfáját és birtokba veheti a szép, új főhadiszállását.

Múlt hónapban már a belső tereket is láthattuk, habár a grandiózus egybenyíló részek még nincsenek berendezve, egyes irodák már készen állnak a startra. Az Apple-űrhajó körül egyre fogyatkoznak a munkások, de az jól látszik, hogy még van mit csiszolni a terepen. Némely fák már a helyükön, vélhetően ezeket még továbbiak követik majd. A helyi nevelésű fák ültetési folyamata egy egész nyarat átívelő projektnek ígérkezik.

A Steve Jobs nevét viselő előadóterem belsejéről még semmit nem tudunk, viszont külsőre látszólag alig-alig haladtak a munkálatok. Nincs még információ arról, hogy mikor tartanak majd benne először keynote-ot, mivel az 1 000 fős auditórium lesz a jövőbeli prezentációk helyszíne. A 100%-ban megújuló energiaforrásból gazdálkodó Apple Park napkollektorozása szinte kész.

Vélhetően amint egy kicsit jobban sikerül kicsinosítani az épületek környezetét és a hangos munkagépek a lehető legkevesebb számra minimalizálódnak, akkor meg is kezdhetik a mérnökök a munkát az új irodákban. A lényegi költözködést valószínűleg nem az iPhone fejlesztésének végstádiumában fogják végezni, így ez még a nyár közepéig-végéig biztosan várat magára.

A Cupertinóban épülő-szépülő Apple Park Steve Jobs életének legnagyobb öröksége lesz, halála előtt ő álmodta meg a 12 000 munkavállaló befogadására képes létesítményt. Erről korábban az Apple jelenlegi irányításért felelős vezetők is megemlékeztek, köztük Tim Cook és Jony Ive is.
Az Apple vezetője és a vállalat vezető dizájnere eképpen emlékezik Steve munkásságára:

Steve víziója jóval túlnyúlik az ő idején és ma is velünk él. Az Apple Parkot az innováció otthonának szánta generációkon át. A munkaterületet és a parkot arra tervezték, hogy a csapatunkat inspirálják és a környezetünket szolgálja. Megvalósítottuk az egyik legenergiatakarékosabb épületet a világon és a campus teljes mértékben megújuló energiával fog működni… Steve az energiája nagy részét annak szentelte, hogy létrehozza és támogassa a létfontosságú kreatív környezetet.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!