imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mapify – kötelező alkalmazás világutazóknak


Miközben azon gondolkodtam a héten hova lenne érdemes elutazni a hosszú hétvégére, ráakadtam az App Store-ban a Mapify-ra, amely pont ebben segít: a felhasználók megoszthatják merre jártak már és leírhatják a tapasztalataikat. Ráadásul teljesen ingyen.

Az App Store tele van az utazásokhoz elengedhetetlen alkalmazásokkal: offline térképekkel, buli kereső appokkal, de még a mellékhelyiségekhez is van egy térképes kereső, amiben értékelhetjük a szolgáltatás minőségét. Nos a Mapify a lehető legnehezebb részre keresi a megoldást: hova menjünk?

Úgy értem, hova menjünk, amit még nem ismerünk. Hiszen láttuk már hogy néz ki Prága, jártunk már Bécsben, a horvát tengerpartot és még számtalan népszerű úti célt ismerünk már, miközben olyan rejtett csodák mellett mentünk el, amiket elképzelni sem tudunk. Itt jön képbe a Mapify. Egy alkalmazás világutazóknak, akik pontosan ezeket a kevesek számára látható helyeket keresik.

Miután megadtuk az állampolgárságunkat és a jelenlegi tartózkodási helyünket kiválaszthatjuk, hogy miket keresünk főként: városnézés, természetjárás, éjszakai élet, strandok és a többi. Összesen 4-et kell bepipálnunk és kezdődhet is a felfedezés. Az app gyorsan ki is listázza az aktív felhasználókat, akiktől érdemes lehet inspirálódni.

Túlzás nélkül mondom, tőlük érdemes is. Oké, megvan a hely, leesett az állunk a fotóktól, a leírást és a kommenteket is átnyálaztuk már alaposan. Mi a következő lépés? Jussunk el oda! Mielőtt a útvonalat keresünk stoppoláshoz és hetekig tervezgetjük, hol fogunk megszállni és mivel fogunk odajutni, mi szükséges az úthoz, koppintsunk az Open Mapify Guide for this Spot gombra.

Az alkalmazást ezt már mind előkészítette nekünk, egyből foglalhatunk repülőjegyet, kereshetünk szállást az Airbnb segítségével, sőt még a túrabakancsot is beszerezhetjük ezen keresztül. Szóval egy teljesekörü szolgáltatást kapunk. Utazás előtt a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban írhatunk a feltöltőnek, érdemes is, hiszen csak egy rövid leírást kapunk tőle és pár fotót a helyszínnel kapcsolatosan. Utazás előtt pedig ezer kérdés merülhet fel.


• Mapify letöltése az App Store-ból (univerzális – ingyenes)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!