imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Mappák megosztása a Fájlok alkalmazás használatával


Minden jel arra mutat, hogy márciusan érkezhet az iOS és iPadOS rendszerek következő nagyobb verziója, a 13.4, melyben számos újdonság található.

A jövő hónapra várt oprendszer-verzióban olyan fontosabb új funkciók kaptak helyet, mint: kombinált iOS és macOS vásárlások, új CarKey és CarPlay funkciók, rendbe rakott Mail alkalmazás eszköztár, új gyorsbillentyűk a fotók appban, Családi megosztás a TV alkalmazásban és, ami számunkra jelenleg a legfontosabb, a mappák megosztása a Fájlok (Files) alkalmazás használata során.

A mappák megosztásánál iPhone-on és iPaden mi sem pofon egyszerűbb:

  • Nyisd meg a Fájlok alkalmazást és navigálj el a megfelelő helyre a fájljaid közt
  • A megosztani kívánt mappára nyomj 3D/Haptic Touch-csal
  • Válaszd a Megosztás menüpontot
  • A felugró panelen pedig válaszd ki, hogyan szeretnéd együttműködésr invitálni a többieket.

Ugyanitt arra is lehetőséged van, hogy egy már megosztott mappa beállításait kezeld. Csak úgy, mint ahogy a macOS-es verzió esetén, itt is elérhetők jogosultsági szintek, pl. valaki csak megtekintheti, míg más változtatásokat is tehet a mappa tartalmában.

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!