imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már a MacBookra se kell jack-csatlakozó!


Hiszen itt van végre az USB-C – 3,5 mm jack átalakító! #donglelife

Neked is a Lightning – 3,5 mm jack a kedvenc Apple-terméked? Nem vagy vele egyedül! Ahogy azt nemrég megírtunk, egy felmérés szerint a legtöbbet vásárolt Apple-termékek bizony a különböző átalakítók. Nem csak a kiegészítők kategóriában, hanem mindent összevetve, megelőzve az iPhone-okat és az iPadeket is.

Ha így nézzük, akkor bizony nem a nagy csinnadrattával bemutatott iPad Pro, MacBook Air vagy Mac mini az igazán érdekes megjelenés tegnapról, hanem egy a háttérben meghúzódó, csendben kiadott adapter. Mutatom!

Jó, így még nem biztos, hogy felismeritek. Így milyen?

Látjátok azokat az íveket? Gyönyörű! 😍

Nem lélegzetelállító az a sérülékeny, most még porcelán fehér, de pár hét múlva besárguló borítás? Látod, milyen pici? Tudod, csak, hogy könnyen el tudd hagyni…

Fentebb pedig hűséges társával látható, akinek a dobozába érzésem szerint ugyan nem fogják becsomagolni, de hiszen minek, ha egyszer meg is veheted.

Hölgyeim és Uraim! Köszöntsék köreinkben sok szeretettel az USB-C – 3,5 milliméteres jack átalakítót!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!