imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már az iPhone 8 belsejét is láthatjuk


Az április eljövetelével folyamatosan tisztul a kép, hogy valójában hogyan is fog kinézni és mit fog tudni az Apple idei nagy dobása. Friss tervrajzok és animációk érkeztek, szinte biztos, hogy ilyen lesz a következő iPhone.

Az ősszel megjelenő iPhone 8-cal (vagy ki tudja mi lesz a neve) kapcsolatban rengeteg vélt és valós információ van már a birtokunkban. A múlt héten futótűzként terjedtek el az első valósnak vélt fotók, amik kikerültek a netre. Akkor még azon hőbörögtek a népek, hogy miért tenné a hátlapra az Apple a Touch ID-t: a felhasználók döntő többsége köszöni szépen de nem kér belőle. Erre csak ráerősítettek azok a hírek, miszerint az Apple-nek gondja akadt az ujjlenyomat olvasó kijelzőbe implementálásával, de Handras szerint szinte esélytelen hogy hátlapra kerüljön a Touch ID. Az alábbi tervrajzok is azt erősítik, hogy a Touch ID marad a helyén, a kijelzőbe építve. Íme:

Benjamin Geskin Twitteren osztotta meg a fenti képet, profilja alapján iparági forrásokból, illetve a saját kapcsolataiból táplálkozva készít rendereket, jelen esetben arra vonatkozóan, hogy milyen lesz az új iPhone. A mostani gif érdekessége, hogy a külsőn kívül a belső felépítésbe is bepillantást nyerhetünk, ezáltal az is kiderült, hogy idén már az iPhone tulajdonosok is megkapják a vezeték nélküli töltés lehetőségét, és persze a több mint egy éve pletykált faltól falig kijelzőt.

 


Mi több, a hírek szerint 5 méteres körzetben képes lesz tölteni a telefont. Ami a kamerát illeti, mint ahogy a korábbi képeken már láthattuk, itt is a 90 fokkal elfordított kamerával találkozhatunk. A vaku a két kamera közt kapott helyet, felette és alatta pedig a mikrofon található. AZ OLED kijelző most már 100 százalék.

A Weibo portálról egy másik tervrajz is előkerült, ezen már az alaplap és az akkumulátor elhelyezkedését is láthatjuk:

Szerk: a fenti képek, animációk továbbra is eltérhetnek a végleges készüléktől, de 98-99 százalékban valami hasonlóra lehet számítani ősszel. Akár fogadnék is erre, kivéve a kijelzőbe rejtett kamerára, amiről bár volt Apple szabadalom, nem tűnik még megvalósíthatónak. – Handras

Korábbi iPhone 8 híreinket ide kattintva olvashatod.

Forrás: 9to5mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!