imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már csak ezért az egy funkcióért is imádni fogod az iOS 12-t


Nem 3D Touch-os iPhone-od van és mindig csak irigykedve hallgattad a billentyűzetet kurzormozgató trackpaddé alakító funkcióról szóló történeteket? Van egy jó hírünk!

A 3D Touch idestova lassan négy éve része az iPhone-oknak. Ennek ellenére bőven nem annyira használt funkció, mint amennyi potenciál lehetne benne, ennek okairól épp egy hete értekeztünk egy sort. Azért ha egyik napról a másikra valami gonosz varázslat folytán eltűnne a képesség a telefonomból, egy valami egész biztosan nagyon hiányozna:

a kurzor irányítása a billentyűzet erős lenyomásával.

Nem kérdés, ez a 3D Touch egyik legjobb felhasználási területe. Na de mi van azokkal, akiknek a készüléke nem tudja a trükköt? Semmi. Csak keserű irigység osztályrészük. Legalábbis az volt, egészen az iOS 12 bemutatásáig. Szeptembertől kezdve boldog-boldogtalan használhatja majd a precíz kurzormozgatást lehetővé tevő funkciót!

Semmi ördöngösségre nem kell gondolni, erős lenyomás helyett a space billentyűt kell hosszan lenyomni. Igazából érthetetlen, hogy ezt miért tartott idáig megoldani, hiszen a 3D Touch funkciók nagy része mind kiváltható volt hosszan nyomással, pont ezt a tényleg hasznos lehetőséget kivéve. De ez mindegy is, jobb később mint soha.

Örülünk, Vincent?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!