imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már építik az Apple Watch „fekete dobozokat”


Egyes felmérések bukást jósolnak, de az biztos, hogy egyelőre az egész világ az Apple Watch-ra figyel. A marketing mellett az értékesítést sem bízzák a véletlenre: már építik a kizárólag Apple Watch-okat árusító üzleteket, az első Tokió egyik nevezetes áruházában tűnt fel.

Cseppet sem titok, hogy milyen termékeket lehet majd megvásárolni a tokói Shinjuku’s Isetan plázában felhúzott matt fekete üzletekben: Apple Watch, hamarosan érkezik – olvasható a sötét kockák burkolatán.

Apple Watch – Hamarosan | Forrás: The Verge
Apple Watch – Hamarosan | Forrás: The Verge

Ez az üzlet, jobban mondva pop-up store az első azon helyszínek közül, amiket az Apple kizárólag az Apple Watch árusítása miatt bérel ki, hogy az érdeklődők az elektronikai termékek kontextusából kiragadva, luxus márkák között is felpróbálhassák, és persze meg is vásárolhassák a kiszemelt órákat. A tokiói üzletnek az áruházon belül is igen jó helyet sikerült megszerezni, a bejárattal szemben, a Cartier üzlet szomszédságában bizonyára az is vet majd egy pillantást az órákra, aki eddig közelébe sem merészkedett volna Apple Store-nak.

A Shinjuku üzletház | Forrás: The Verge

A tókiói üzletben már a premier napján, április 10-én fel lehet próbálni az Apple Watch-ot, de a vásárlással egészen 24-éig várni kell. Az még kérdéses, hogy a különösen drága, és így különösen csábító Apple Watch Edition modellek mely üzletekben és mekkora példányszámban állnak majd rendelkezésre, minden esetre ezekben a pop-up store-okban jó eséllyel feltűnnek, és ki is fizethetünk értük akár 17 000 dollárt, ha tényleg csak a legjobbal elégszünk meg.

Forrás: The Verge
Forrás: The Verge

Bár egyelőre ez az egyetlen üzlet, aminek már látaszanak a nyomai, az áprilisi nyitásra bizonyára elkészülnek a londoni Selfridges-be, illetve a párizsi Galeries Lafayette-be tervezett boltok is. Van egy olyan érzésem, hogy a boltok berendezésével kapcsolatban még tartogat számunkra egy kis meglepetést az Apple, de azt már tudjuk, hogy egyes üzletekben külön az Apple Watch-oknak tervezett széfekben fogják őrizni a legdrágább modelleket.

Egy korábbi Apple Watch-bemutató berendezése | Forrás: The Verge
Egy korábbi Apple Watch-bemutató berendezése | Forrás: The Verge

Forrás és képek: The Verge

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!