imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már ezért megéri iPhone SE-re váltani


Most videón is látszik, hogy miért érdemes iPhone 4, 4s, 5, 5s telefonokról az SE-re váltani. A 2 GB memória miatt.

A bevezetőben nem véletlenül hagytuk ki az iPhone 6s-6s Plus készülékeket, ugyanis úgy gondoljuk, hogy leginkább azok vásárolják majd az SE-t, akik jelenleg is kisebb kijelzős készüléket részesítenek előnyben.

iphone-se-colors3

Ahogy egyre többet használjuk a telefonunkat, hamar kiderül, hogy nem is annyira a processzor sebessége számít, hanem a memória nagysága. Nem véletlenül, ugyanis az elmúlt években hatalmasra nőttek a weboldalak, képek és a videók az interneten.

Az A9-es chip csak egy dolog, az igazi jóság a megnövelt memória. Akinek van iPad Air 2-je, vagy már próbált ki például iPhone 6s-t, az tudja, hogy milyen sokat számít a 2GB RAM. Nos, mostantól az iPhone SE-ben is lehet élvezni ennek az előnyeit, hiszen az iPhone 5s-sel ellentétben a SE-ben 1 helyett 2 GB memória teszi a dolgát. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy szinte sosem kell a készüléknek újratöltenie semmit. Tíz tab meg van nyitva a Safariban, és két nap múlva szeretnéd elolvasni? Nem probléma, ott lesz minden amikor megnyitod, és nem kell végignézni az idegesítő újratöltést. Köszi Apple, tényleg ez az egyik olyan újdonság ami miatt már megérte piacra dobni az iPhone SE-t.

iphone-5s-vs-iphone-se1

Az alábbi videóban jól látszik, hogy az 1GB memóriával rendelkező iPhone 5s, simán elvérzik az iPhone SE-hez képest. Természetesen a több memória nem csak a Safari böngészésnél nagy segítség, minden sokkal gyorsabban működik, hiszen nem kell az operációs rendszernek újra és újra előbnyászni és betölteni az alkalmazásokat, egyszerűen előveszi a RAM-ból. Jöjjön a videó, bal oldalon az iPhone SE, jobb oldalon pedig az iPhone 5s.

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!