imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már iPaden is játszható az FTL: Faster Than Light


Az eredetileg Windows-ra, Linuxra és Mac-re fejlesztett űrhajós stratégiai videójátékot 2012 szeptemberében mutatták be a közönségnek, és azonnal hatalmas sikert aratott. Az Advanced Edition csomag kiadásával egyidőben a játék immár iPaden is játszható.

A játék célja, hogy űrhajónkat és annak legénységét elvezessük a szövetséges flotta táboráig. Útunk során számos lázadó és kalóz szegi utunkat, de kereskedők és barátságos hajók segítenek át viszontagságainkon. A klasszikus alaphelyzethez mesterien letisztult játékmenet társul, a nehézségi szint pedig a veterán játékosok ízlésének felel meg: Az FTL jóval többet követel a játékostól, mint amit az App Store-os címektől megszokhattunk.

A játék a közönség mellett a kritikusok elismerését is kivívta, számos díjat is bezsebelt. Az iPad átiratra sincs panasz: A Touch Arcade és a Board Game Geek is kiemelte tesztjében, hogy az irányítás adaptációja minden várakozásnál jobban sikerült. Az iPad verzió ára 8,99 €, ami elsőre soknak tűnhet, de ezért jelen esetben egy teljesértékű, további költségektől mentes játékot kapunk, ami garantáltan több tízóra szórakozást nyújt.

FTL_iPad_Menu1

Aki kedvet kapott egy kis űrbéli kalandhoz, letöltheti az iPad verziót az App Store-ból, ha pedig gépen szeretnénk játszani, a fejlesztő honlapjáról érdemes beszerezni a csomagot, ami Steam kulcsot és másolásvédelemtől mentes verziót is tartalmaz.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!