imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már itt is az első film, amit iPhone XS Max-szal készítettek


A WIRED megbízott egy filmrendezőt, hogy mindenféle segédeszköz, extra világítás és utómunka-varázslat nélkül készítsen egy filmet az iPhone XS Max-szal. Ez lett belőle…

A film kifejezést talán egy kicsit túlzó Jon M. Chu munkájára használni, de ha egyszer maguk is így nevezték a videót, ki vagyok én, hogy vitatkozzak. A rendező neve egyébként olyan szuperprodukciókból lehet ismerős, mint a G.I. Joe: Megtorlás, Step Up 2 vagy a Szemfényvesztők második része.

A látottak leírásába nem mennék bele, két perc az egész inkább nézzétek meg magatok. A lényeg, hogy Chu 4K-ban vette fel a Somwhere egész anyagát, és olyannyira valós felhasználói körülményeket akart szimulálni, hogy sem extra világítást, sem más segédeszközt nem használt a forgatás során, még egy stabilizátort se, a telefon végig a kezében volt. Ennek, és az éjszakai körülmények fényében tessék nézni:

Chu egyébként leginkább a beépített képstabilizátorral és a színhelyességgel volt megelégedve, és személy szerint kérdés nélkül váltani fog iPhone X-ről, XS Max-ra, annyira megtetszett neki a nagyobb méret, ami állítása szerint nem is olyan, mintha egy „Plus“ lenne, annyira kézre áll.

A videóban Luigi Rosado táncos látható.

Forrás: WIRED

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!