imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Már itt is az első film, amit iPhone XS Max-szal készítettek


A WIRED megbízott egy filmrendezőt, hogy mindenféle segédeszköz, extra világítás és utómunka-varázslat nélkül készítsen egy filmet az iPhone XS Max-szal. Ez lett belőle…

A film kifejezést talán egy kicsit túlzó Jon M. Chu munkájára használni, de ha egyszer maguk is így nevezték a videót, ki vagyok én, hogy vitatkozzak. A rendező neve egyébként olyan szuperprodukciókból lehet ismerős, mint a G.I. Joe: Megtorlás, Step Up 2 vagy a Szemfényvesztők második része.

A látottak leírásába nem mennék bele, két perc az egész inkább nézzétek meg magatok. A lényeg, hogy Chu 4K-ban vette fel a Somwhere egész anyagát, és olyannyira valós felhasználói körülményeket akart szimulálni, hogy sem extra világítást, sem más segédeszközt nem használt a forgatás során, még egy stabilizátort se, a telefon végig a kezében volt. Ennek, és az éjszakai körülmények fényében tessék nézni:

Chu egyébként leginkább a beépített képstabilizátorral és a színhelyességgel volt megelégedve, és személy szerint kérdés nélkül váltani fog iPhone X-ről, XS Max-ra, annyira megtetszett neki a nagyobb méret, ami állítása szerint nem is olyan, mintha egy „Plus“ lenne, annyira kézre áll.

A videóban Luigi Rosado táncos látható.

Forrás: WIRED

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!