imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már javában zajlik az iOS 13 fejlesztése


Megszaporodtak a látogatási statisztikákban az iOS 13-at futtató készülékek az elmúlt időben, már úton a következő főverzió.

Noha úgy tűnhet, hogy még csak alig pár hónapja indult útjára az iOS 12, valójában a rendszert már közel 7 hónapja bemutatták a WWDC-n. Ez pedig szükségszerűen az is jelenti, hogy körülbelül 5 hónap múlva itt a következő WWDC, amin az Apple-nek ildomos lenne bemutatnia a soron következő iOS főverziót.

Ennek fényében már nem is annyira meglepő, hogy a MacRumors arról számolt be, hogy egyre növekvő gyakorisággal látogatják oldalukat iOS 13-at futtató készülékekről, amelyek IP-címe az Apple-höz kapcsolható. Az első észlelések októberre voltak datálhatók, majd novemberben folyamatosan nőtt a látogatások száma, mígnem december közepére elérte csúcspontját. Az ünnepek miatt most volt egy kis visszaesés, de hamarosan feltehetően újabb növekedés lesz tapasztalható.

Az iOS 13 több szempontból is érdekes frissítés lehet. Egyfelől, ha folytatódik a tendencia, ennek kell lennie annak a kiadásnak, amit elsősorban az új funkcióknak, esetleges drasztikusabb külalakváltozásoknak szentelnek. Ez már csak azért is lehet különösen igaz idén, mivel az iOS 12-be elvileg jóval több újdonságot álmodtak, csak tanulva az iOS 11 hibáiból, inkább lassítottak a tempón.

Ami késik, azonban nem múlik, így idénre jogosan remélhetjük, hogy sikerült hiba nélkülire elkészíteni a tavalyra remélt funkciókat, megspékelve az újakkal. Állítólag ilyen lesz a Fájl alkalmazás felokosítása és az alkalmazáson belüli tabok bevezetése iPaden, vagy az újragondolt Home screen. (A Dark Mode-os álmainkról már nem is beszélve).

Ahogy haladunk az időben egyre közelebb a bemutatóig, úgy fogunk egyre több infót hallani a rendszerről, szóval komolyabb találgatásokba egyelőre nem is mennénk bele, hamarosan lesznek spekulációk bőven…

Addig is írjátok meg kommentben, hogy nektek mi hiányzik legjobb az iOS-ből!

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!