imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Már kapható a 2019-es iPhone-ok tokja?


Kínából már most megrendelhetnénk az ősszel bemutatásra kerülő iPhone-okhoz tervezett tokokat. De biztosan jó lesz ez hozzájuk? Mennyire hihetünk nekik?

Érdekes cikket hozott le a MacRumors, amiben vásárolt 3 tokot, amit a kínai oldalak állítólag azokhoz az iPhone-okhoz árulnak, amiket majd csak idén szeptemberben mutatnak be Tim Cookék. Ezeket tették a 2018-as modellekre, és nézték meg a különbségeket.

Egyrészt abban nincs meglepő, hogy mindhárom telefonra tökéletesen illeszkedik a jövőből érkező tok. Nem várunk semmilyen változást a 2017-ben bemutatott, majd tavaly kibővített design terén. Az viszont meglepő, hogy mindhárom modellen ugyanúgy egy négyzet alapú kivágás található a kameráknál.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a 2019-es modellek legnagyobb erősítése kamerafronton érkezik majd. Ehhez egyre inkább biztonsnak tűnik, hogy érkezik egy harmadik kamera. Arról viszont már megoszlanak a vélemények, hogy hány modell kapja meg ezt a harmadik lencsét. A legbiztosabb tippnek az tűnik, hogy az XS és XS utódok igen (bár egyesek szerint ezekből is sem mindegyik), de az XR vagy marad egykamerás, vagy “csak” megkapja a második kamerát, de továbbra is kissé visszafogják, hogy lejjebb tudják pozícionálni a prémium kategórián belül.

Ezek alapján pedig inkább úgy tűnik, hogy egy tökéles marketingfogásról van szó, amiben csak az eddigi átlátszó olcsó tokokra vágtak egységesen egy nagyobb lyukat, és megpróbálják elpasszolni a legkíváncsibb rajongóknak. Azt javaslom, várjunk még pár hónapot, amíg a megbízhatóbb kiegészítő gyártóktól is szivárognak ki termékek, és akkor már okosabbak leszünk!

Az ilyen olcsó tokok pedig sokkal inkább ajánlanék az iPhone-unkhoz egy prémium Moshi tokot, ami egyszerre szép és praktikus, és ha ehhez hozzávesszük a Moshi ügyfélszolgálatát, még olcsó is.

Forrás: MacRumors

Szerinted jön minden új iPhone-ra a harmadik kamera, vagy inkább egy ügyes marketingfogásnak ítéled ezeked a korai tokokat?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!