imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már senki nem tudja milyen lesz az iPhone 7


Ahogy közeledik az ősz, általában sorra jönnek az újabb és újabb kiszivárgott információk és fotók a közelgő iPhone-okról. Az iPhone 7 esetében viszont egyre nagyobb káosz uralkodik a kiszivárgott információk esetében.

Több kisebb hír is érkezett az utóbbi napokban hetekben, melyeket nem írtunk meg, egész egyszerűen azért, mert igencsak nyúlfarknyiak lettek volna. Most viszont összeszedtük ezeket, már csak azért is, mert ezekből kiderül, hogy az eddig látott iPhone 7-tel kapcsolatos elképzeléseink lehet, hogy teljesen tévesek.

Jack vagy nem Jack

Már tavaly felröppentek hírek, ráadásul eléggé megbízható forrásokból, hogy az iPhone 7 készülékekben nem lesz Jack csatlakozó, hónapokkal ezelőtt írtunk már a témáról mi is.

A hírt elég nagy felháborodás övezte, gyakorlatilag minden cikk alatt, amiben előkerült a téma, sok hozzászóló küldte el az Apple-t melegebb éghajlatra, amennyiben meg merik lépni a Jack csatlakozó elhagyását.

A múlt héten viszont érkezett egy iPhone 7 alkatrészről készült fotó, melyen egyértelműen látható a Jack csatlakozó. Tehát mégiscsak lehet, hogy az iPhone 7-be is ugyan úgy be fogjuk tudni dugni a jelenlegi fülesünket, mint a mostani iPhone-unkba. Persze az alábbi fotó az alkatrészekről nem biztos, hogy hiteles, ezt érdemes észben tartani.

Jack-iPhone7-vs-iPhone6s-HighLights-800x304

Smart csatlakozó

Ez az amiről már korábban is olvashattunk, miszerint a következő generációs iPhone, vagy legalább annak nagyobb változata Smart Connector csatlakozót fog kapni. Ez az okos csatlakozó, ami az iPad Prókban is helyet kapott. Na ezt a hírt cáfolta most meg a Macotakara, szerintük ugyanis egyáltalán nem lesz ilyen csatlakozó az új iPhone-ban. Meg reméljük, hogy a kamerák kitüremkedése sem ilyen lesz ha, ugyanis ha Macotakarának van igaza, akkor a lenti kép ami hónapokkal ezelőtt körbe ment a neten, egy szép nagy kamu.

656665666666666666661

Új dizájn

Az iPhone 7 külsejéről is igencsak ellentmondásos hírek érkeznek. Volt róla szó, hogy vékonyabb lesz, aztán ezt egy másik forrás cáfolta ezt az értesülést. Talán csak annyi biztos, hogy az antenna csíkjai máshogy fognak kinézni, mint az iPhone 6 és 6s esetében, illetve abban is mindenki megegyezik, hogy nagyon hasonló külsővel érkezik mint jelenlegi iPhone-ok.

iphone7_2

Amint az a fentiekből is látszik, nagyjából csak az biztos, hogy ősszel lesz új iPhone. Rebesgetnek iPhone Prót, kétkamerás rendszert, kicsit nagyobb akkumulátort, de egyelőre tényleg csak annyi biztos, hogy szeptemberben majd bemutatnak egy új készüléket. Őszintén szólva talán nem is baj, ha nem tudunk mindent, jó lenne ha majd csak az Apple féle bemutatóból derülnének ki az újdonságok. Bár ahogy majd közeledik a nagybetűs dátum, elég valószínű, hogy egyre több minden szivárog majd ki az iPhone gyártósorokról, és végül szinte mindent biztosan tudunk majd előre idén is.

Még több cikk iPhone 7 témában:

Hatalmas lesz a kereslet az iPhone 7-re

Mossberg: az iPhone 7-nek valami nagyot kell gurítania!

Kiszivárgott (?) iPhone 7 képek

Dupla kamerával érkezhet az iPhone 7 Plus?

Milyen lenne az iPhone 7, ha a vásárlók terveznék?

Mi lehet igaz az iPhone 7 pletykákból?

Jack helyett okos csatlakozó a következő iPhone-ban?

Lehet, hogy nem lesz jack-csatlakozó a következő iPhone-on?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!