imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Már most sorban állnak az emberek az új iPhone-ért


Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy ha most azonnal elindulsz sorban állni egy közeli Apple Store elé, akkor az elsők közt juthatsz hozzá az új iPhone-hoz: egyes emberek már napok óta táboroznak a bolt előtt. Szívás.

Évek óta a konzumidiotizmust, az élelmeskedést és úgy általában a 21. századi társadalmi állapotokat magába sűrítő kvintesszenciaként szokták felmutatni az új iPhone-ért már napokkal előre sorban álló emberekről készült fényképeket. Nehéz a fejekbe látni, de személy szerint két indokot tudok elképzelni erre a viselkedésre.

Az első és legnyilvánvalóbb, hogy az iPhone-ra a mai napig rengetegen tekintenek úgy, mint státuszszimbólumra. Ezeknek az embereknek meggyőződésük, hogy ha a legújabb modellt villantják, főleg, ha már az első lehetséges vásárlási naptól megvan nekik, akkor irgalmatlan-extrém-nagyonmenők lesznek a világ szemében.

Ezzel némileg összefügg a másik lehetséges indok is. Vannak olyanok, akik azon túl, hogy szeretnének irgalmatlan-extrém-nagyonmenők lenni, még jól ki is vannak tömve pénzzel. Ők pedig simán kifizethetnek egy bérsorbanállót, aki helyettük tartja a frontot az Apple Store-nál hetekig és megveszi nekik az új iPhone-t, mindenki más előtt.

Persze, nehéz képről megítélni, de úgy tűnik, hogy a sydney-i Apple Store előtt már most sorbanálló kolléga inkább az első kategóriába tartozik. Legalábbis az ölében heverő MacBook alapján arra gondolnék, hogy csak nem nélkülöz annyira, hogy megérje valaki számára szeptember 11-én beállnia a bér-sorba.

Mert az egy dolog, hogy ma bemutatják talán minden idők legjobban várt iPhone-ját, de ez még nem jelenti azt, hogy a boltokban is lesz készlet, amire lecsaphat az egyszeri sorbanálló. Sőt! Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy az iPhone 8 és iPhone 8 Plus csak szeptember 22-étől lesz elérhető (akkor is leginkább online rendeléssel), míg a csúcsmodell iPhone X ennél is valamivel később érkezhet meg a nagyközönség számára.

Ebből ítélve hősünkre még alsóhangon is bő 10 nap táborozás vár, ami elnézve az esőtől áztatott utcát, nem lesz egy leányálom. Mi inkább azt javasolnánk mindenkinek, hogy legyen türelemmel és várja meg, míg a készülék nálunk is előrendelhető lesz. Remélhetőleg nem kell rá sokat várni.

Forrás: 9to5mac

Ma este végre lehull a lepel, és mindent megtudunk a várva-várt csoda iPhone-ról. A bemutatót szokás szerint mi is élőben közvetítjük, tartsatok velünk este 7 órától! Jó lesz!

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!