imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Már tölthetők az iOS 13 háttérképei


Nincs olyan új iOS verzió, melynek ne kerülnének ki azonnal az internetre a háttérképei. Nem történt ez másképp a tegnap este bemutatott 13-as verzióval sem. 

Végre megérkezett a várva várt Dark Mode támogatás, ehhez méltóan pedig elérhető négy különböző színkavalkádos háttérkép, egyaránt világos és sötét témához igaztott verzióban is.

A fekete-fehér, zöld-fehér, kék-fehér és narancs-fehér háttérképek világos téma esetén fehér, sötét téma esetén fekete alapon érhetők el.

Jőjjenek a képek:

panelen válaszd a Kép mentése gombot. Egyébként a szimpla jobb egérgomb, mentés másként játszik gépen. Ha szeretnéd az összeset egyben lehúzni, akkor elérhetők mappázott formában is.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!