imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Már tölthetők az iOS 13 háttérképei


Nincs olyan új iOS verzió, melynek ne kerülnének ki azonnal az internetre a háttérképei. Nem történt ez másképp a tegnap este bemutatott 13-as verzióval sem. 

Végre megérkezett a várva várt Dark Mode támogatás, ehhez méltóan pedig elérhető négy különböző színkavalkádos háttérkép, egyaránt világos és sötét témához igaztott verzióban is.

A fekete-fehér, zöld-fehér, kék-fehér és narancs-fehér háttérképek világos téma esetén fehér, sötét téma esetén fekete alapon érhetők el.

Jőjjenek a képek:

panelen válaszd a Kép mentése gombot. Egyébként a szimpla jobb egérgomb, mentés másként játszik gépen. Ha szeretnéd az összeset egyben lehúzni, akkor elérhetők mappázott formában is.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!