imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Marad a jack és a Touch ID az iPadeken, a kijelző méretet továbbra sem tudjuk


Jön a március vége és a sokak által várt tavaszi Apple esemény, ami új szolgáltatások mellett iPad és  iPad mini frissítést is hozhat.

Egyre jobban várjuk a tavaszi Apple eventet, ahol a hírek szerint elsősorban az új szolgáltatásokon lesz a hangsúly. A vezetőség vélhetően új saját filmes szolgáltatás mellett egyéb érdekességekkel jelentkezik. Egyértelműen látszik a pénzügyi jelentések alapján is, hogy Cookék célja a folyamatosan fejlődő szolgátlatások részleget tovább erősíteni, mert ebben még mindig hatalmas a potenciál.

Az, hogy erre az eseményre mikor kerül sor, még nem tudjuk hivatalosan. Az egyetlen forrás, amire egyaránt több neves oldal hivatkozik, az egy Buzzfeed hír, amit mindenki döntsön el, mennyire tart megbízhatónak. Ők forrásaikra hivatkozva a március 25-ét (két hét múlva hétfő) nevezték meg időpontnak a Steve Jobs Theaterben, ami teljesen elképzelhető. Ehhez azért reálisan a héten érkeznie kéne a hivatalos meghívónak.

Persze minket és az olvasóinkat is mindig jobban érdekli az események kapcsán az új hardverek bemutatása. A jelek egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy két megújult eszközt várhatunk: az elfeledettnek hitt és sokak által annyira szeretett iPad Mini kap egy rég vágyott ráncfelvarrást (korábban összeszedtünk minden infót erről), illetve a tavaly jóárasított iPad 7. generációja érkezik.

Utóbbi esetében egyébként egy kérdés maradt: mekkora lesz a kijelzője? A japán Macotara szerint még mindig vegyes információkat kapnak a beszállítóktól: egyesek szerint a káva csökkenni fog és 10,2 inch-re nő a kijelző, míg mások szerint marad a 9,7 inch. Ami viszont biztosnak tűnik, hogy marad a 3,5 milliméteres jack és a Touch ID, így tényleg csak minimális Apple féle ráncfelvarrásnak tűnik a mostani frissítés.

Amit tovább erősít, hogy az új információk szerint ne is várjunk semmilyen bejelentést róla a bemutató közben. Nagyobb esélyét látják elemzők, hogy csak egy csendes update következik: ilyenkor egy időre lelövik az Apple webshopjait, és az új termék(ek)kel frissítve indítják újra.

A héten mindenesetre már kimehetnek a meghívók, amiről természetesen azonnal beszámolunk.

Forrás: Macotara

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!