imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kezünkben az iPhone XS és iPhone XS Max!

Nézd meg és olvasd el első benyomásainkat!

Márciusban érkezhet az AirPower és az új AirPods tok


Egy viszonteladói informátor szerint a jövő hónapban kerülhet a boltokba az Apple vezeték nélküli töltőpadja, az AirPower és ezzel egy időben a már szintén vezeték nélkül tölthető új AirPods tok is.

Az Apple szeptemberben nemcsak vezeték nélkül tölthető iPhone-okat mutatott be, hanem egy olyan minden egyben töltőt is, amivel a telefonunkon kívül az Apple Watch és az AirPods is tölthető lesz. Erről azóta nem is nagyon árultak el többet, csak annyit, hogy 2018 első felére várható a megjelenés. A The Apple Post egy, a Best Buy-tól származó névtelen informátortól úgy tudja, hogy márciusban már megvásárolható lesz a töltő, sőt a vezeték nélkül töltős tokkal felvértezett új AirPods is.

Ahogy az Apple korábban is elmondta, a most kapható AirPods is kompatibilis lesz az új megoldással. Mindössze egy új, vezeték nélkül tölthető tokra lesz annak szüksége, aki AirPowerrel szeretné használni a későbbiekben. A forrás megemlíti, hogy a third-party resellereknél csak csomagban lesz megvásárolható, a tok önmagában nem. Ha ez az infromáció beigazolódik, akkor ezek árusítása az Apple boltok kiváltsága lesz.

Pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs szó, csak arról, hogy az első szállítmány és a demók márciusban érkeznek a kereskedőkhöz. Hazai megjelenésről és a pontos magyar árakról egyelőre semmi információnk nincs. Amint lesz, arról is beszámolunk itt az iMagazinon.

Forrás: AppleInsider

Kifutó MacBook Pro modellek

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!