imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Márciusban érkezhet az AirPower és az új AirPods tok


Egy viszonteladói informátor szerint a jövő hónapban kerülhet a boltokba az Apple vezeték nélküli töltőpadja, az AirPower és ezzel egy időben a már szintén vezeték nélkül tölthető új AirPods tok is.

Az Apple szeptemberben nemcsak vezeték nélkül tölthető iPhone-okat mutatott be, hanem egy olyan minden egyben töltőt is, amivel a telefonunkon kívül az Apple Watch és az AirPods is tölthető lesz. Erről azóta nem is nagyon árultak el többet, csak annyit, hogy 2018 első felére várható a megjelenés. A The Apple Post egy, a Best Buy-tól származó névtelen informátortól úgy tudja, hogy márciusban már megvásárolható lesz a töltő, sőt a vezeték nélkül töltős tokkal felvértezett új AirPods is.

Ahogy az Apple korábban is elmondta, a most kapható AirPods is kompatibilis lesz az új megoldással. Mindössze egy új, vezeték nélkül tölthető tokra lesz annak szüksége, aki AirPowerrel szeretné használni a későbbiekben. A forrás megemlíti, hogy a third-party resellereknél csak csomagban lesz megvásárolható, a tok önmagában nem. Ha ez az infromáció beigazolódik, akkor ezek árusítása az Apple boltok kiváltsága lesz.

Pontos megjelenési dátumról egyelőre nincs szó, csak arról, hogy az első szállítmány és a demók márciusban érkeznek a kereskedőkhöz. Hazai megjelenésről és a pontos magyar árakról egyelőre semmi információnk nincs. Amint lesz, arról is beszámolunk itt az iMagazinon.

Forrás: AppleInsider

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!